exotia 0 ارسال شده در مرداد 95 سلام به دوستان یه بسته جوملا رو روی لوکال نصب و طراحی کردم. وقتی آپلودش کردم پیغام عدم لود فایل less رو میده . یعنی در واقع آدرس رو هنوز از لوکال میخونه !! چطور میشه اصلاحش کرد؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 43 minutes قبل , exotia گفت: سلام به دوستان یه بسته جوملا رو روی لوکال نصب و طراحی کردم. وقتی آپلودش کردم پیغام عدم لود فایل less رو میده . یعنی در واقع آدرس رو هنوز از لوکال میخونه !! چطور میشه اصلاحش کرد؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین درود لطفا اسکرین شاتی از خطا و کد ها قرار دهید، منظور از طراحی یعنی قالب زدیدن براش؟ اگر خودتون قالب رو زدین باید این شکلی آدرس دهی کنید: $doc = JFactory::getDocument(); $doc->addStyleSheet('templates/' . $this->template . '/css/style.css'); $doc->addScript('/templates/' . $this->template . '/js/main.js', 'text/javascript'); یاحق 1 واکنش ها : natanaiel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر