marilyn65 4 ارسال شده در مرداد 95 سلام دوستان ...آقا من قبلا با یکی از سایتایی که سایت مپ میسازن 1نسخه xml ساختم و بعد از طریق searh console گوگل فایلمو آپلود کردم براشون .....بعد 1 مدت به خود گوگل درخواست زدم که سایتمو ثبت کنن تو موتورشون که اونا هم اینکارو کردن الان وقاتی اسمه سایتمو مینویسم 2بار تو گوگل میاره چیکار باید کنم درست شه؟تو گوگل میزنم (بهداد طب ایمن )4 تا آدرس میاره.....میشه 1 بررسی کنید و کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 سلام اولین نتیجه این آدرسه: btem.ir/index.php/home-2 اگه ادرس های دیگری هست هر 4 ادرس رو قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marilyn65 4 ارسال شده در مرداد 95 عرض ادب....پیوست کردم براتون 3تاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 2 ساعت قبل, marilyn65 گفت: عرض ادب....پیوست کردم براتون 3تاست درود توی سایت مپ باید اهمنیت منو های اصلی رو از 0.5 به 1تغییر میدادین تا اول منو ها تون رو در الویت قرار بده، البته بعد یه مدت که لینک ها ورودی بگیرن خودش درست میشه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر