marilyn65 4 ارسال شده در مرداد 95 سلام و عرض ادب دوستان تو JCE EDITOR میخوام اعداد به فارسی نمایش داده بشن ....کسی میدونه چجوری؟من تالارهای دیگرم نگاه کردم تقریبا میشه گفت کسی نمیدونست....فقط 1 مورد دیددم اونم برای ویرایشگر TINY بود که تازه برای جوملا 1.5 بود ......عنایت بفرمایید نسخه جوملای من 2.5 هست....سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 14 ساعت قبل, marilyn65 گفت: سلام و عرض ادب دوستان تو JCE EDITOR میخوام اعداد به فارسی نمایش داده بشن ....کسی میدونه چجوری؟من تالارهای دیگرم نگاه کردم تقریبا میشه گفت کسی نمیدونست....فقط 1 مورد دیددم اونم برای ویرایشگر TINY بود که تازه برای جوملا 1.5 بود ......عنایت بفرمایید نسخه جوملای من 2.5 هست....سپاس درود برای فارسی نویسی اعداد یا باید از پلاگینش استفاده کنید و یا از فونتی که عدد فارسی داشته باشه، ========================== پلاگین به علت تجاری بودن پ.خ شد. یاحق 1 واکنش ها : marilyn65 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marilyn65 4 ارسال شده در مرداد 95 مهندس جون سلام بابت راهنماییت ممنون من نصبش کردم و فعالشم کردم ولی تو jce editor همه فونتارو امتحان کردم باز فارسی نشد مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 55 minutes قبل , marilyn65 گفت: مهندس جون سلام بابت راهنماییت ممنون من نصبش کردم و فعالشم کردم ولی تو jce editor همه فونتارو امتحان کردم باز فارسی نشد مشکل از کجاست درود قالب سایتتون فونت فارسی داره؟؟؟ اگر داشته باشه باید فونت ها رو بیاره توی ادیتور. یاحق 1 واکنش ها : marilyn65 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marilyn65 4 ارسال شده در مرداد 95 از کجا بفهمم ک قالبم فونت فارسی داره؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر