marilyn65 4 ارسال شده در مرداد 95 با سلام من برای سایتم به آدرس WWW.BTEM .IR میخوام بخشی تحت عنوان استخدام قرار بدم که شخص کارجو بعد مراجعه قسمتهای مد نظر رو پر کنه یا فایل وردی رو خودم طراحی کنم و قرار بدم تو سایتم مثلا 1 بخش به نام استخدام ایجاد کنم و کاربر بعد وارد شدن بتونه دانلود کنه اون فایل وردرو....کسی میدونه چیکار کنم یا لگه افزونه ای چیزی باشه که خوب خیلی بهتر میشه....نسخه جوملام 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 ار اس فرم برای ایجاد فرم بخش دسترسی برای جلوگیری از دانلود بدون ورود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marilyn65 4 ارسال شده در مرداد 95 مهندس من اینو متوجه نشدم میشه جزییاتشو هم بگید ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 اگر میخواهید فرم ایجاد کنید از ار اس فرم استفاده کنید. اگرم میخواهید فایلی برای دانلود قرار بدید یه مطلب بسازید لینک دانلود رو قرار بدید و سطح دسترسی رو برای ثبت نام شده ها بزارید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر