pazel 3 ارسال شده در مرداد 95 سلام این اسلایدر رو از جومینا دانلود کردم اما با فعال کردن و تعیین موقعیت و آدرس تصاویر چیزی ر و نمایش نمیده http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/joomla-extension-slideshow/اسلایدر-با-قابلیت-پیش-نمایش-فریم.html لطفا راهنمایی کنید چه کنم؟ راستی زده منتشر شده اما معلق است یعنی چی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 5 ساعت قبل, pazel گفت: سلام این اسلایدر رو از جومینا دانلود کردم اما با فعال کردن و تعیین موقعیت و آدرس تصاویر چیزی ر و نمایش نمیده http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/joomla-extension-slideshow/اسلایدر-با-قابلیت-پیش-نمایش-فریم.html لطفا راهنمایی کنید چه کنم؟ راستی زده منتشر شده اما معلق است یعنی چی؟ درود به انجمن جومینا خوش آمدید چند تا احتمال وجود داره، یک اینکه اسلایدر مشکل داشته باشه که از اونجایی که افزونه ها قبل انتشار تست میشن امکان نداره مشکل داشته باشه، دو اینکه تنظیمات رو اشتباه انجام دادین، اگر سایتتون آنلاین هست آدرسش رو قرار بدین یا اسکرین شات بزارید، اگر هم روی لوکاله بازم همینطور، از بخش مدیریت ماژول و سایت اسکرین شات بزارید. منتشر شده اما معلق است یعنی هنوز منتشر نشده به صورت کامل، توی ماژول ها زیر فیلد حالت، دوفیلد مربوط به تاریخ وجود داره، نوشته های داخل هر دو رو انتخاب و پاک کنید و دکمه ذخیره رو بزنید، اگرم مطلبه که توی تب دوم (گزینه های انتشار) این کار رو انجام بدین. یاحق 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در مرداد 95 58 minutes قبل , rezadindar گفت: درود به انجمن جومینا خوش آمدید چند تا احتمال وجود داره، یک اینکه اسلایدر مشکل داشته باشه که از اونجایی که افزونه ها قبل انتشار تست میشن امکان نداره مشکل داشته باشه، دو اینکه تنظیمات رو اشتباه انجام دادین، اگر سایتتون آنلاین هست آدرسش رو قرار بدین یا اسکرین شات بزارید، اگر هم روی لوکاله بازم همینطور، از بخش مدیریت ماژول و سایت اسکرین شات بزارید. منتشر شده اما معلق است یعنی هنوز منتشر نشده به صورت کامل، توی ماژول ها زیر فیلد حالت، دوفیلد مربوط به تاریخ وجود داره، نوشته های داخل هر دو رو انتخاب و پاک کنید و دکمه ذخیره رو بزنید، اگرم مطلبه که توی تب دوم (گزینه های انتشار) این کار رو انجام بدین. یاحق این سایت http://letsswim.ir/ منتشر شده درست شد از تاریخ بود اما هنوز چیزی نمایش نمیده تنظیمات قسمت های مختلف ماژول به تر تیب: 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 34 minutes قبل , pazel گفت: این سایت http://letsswim.ir/ منتشر شده درست شد از تاریخ بود اما هنوز چیزی نمایش نمیده تنظیمات قسمت های مختلف ماژول به تر تیب: درود والا من خودم کنجکاو شدم، افزونه رو دانلود و تست کردم کامل، یا یه تنظیم خاصی داره که فکر نکنم، از لحاظ کنفلیکت هم تستش کردم، نمی دونم چشه، به احتمال زیاد مشکلی توی کد نویسی افزونه وجود داره، که باید با اقای تهرانی در موردش صحبت کنید به هرحال منتظر پاسخ سایر دوستان باشید. یا حق 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 با سلام دقت کنید ماژول فقط در صفحه اصلی قرار داده میشه با تنظیمات انجام شده لطفا با قالب پیشفرض جوملا بررسی رو انجام بدید. برای بنده هم مشکلی نداره این افزونه موفق باشید 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در مرداد 95 19 minutes قبل , رضاقاسمی گفت: با سلام دقت کنید ماژول فقط در صفحه اصلی قرار داده میشه با تنظیمات انجام شده لطفا با قالب پیشفرض جوملا بررسی رو انجام بدید. برای بنده هم مشکلی نداره این افزونه موفق باشید والا من متوجه نمیشم افزونه در صفحه اصلی گذاشته شده اما چیزی نمایش داده نمیشه با قالب پیش فرض نمیتونم انجام بدم شما این رو تست کردین ؟ اخه یکی از دوستان هم تست کردن همین مشکل بود لطفا تصویری از این افزونه اگر مشکلی نداره بزارید 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 15 minutes قبل , pazel گفت: لطفا تصویری از این افزونه اگر مشکلی نداره بزارید این پیام بار منفی داره و بدین معنی هست که بنده الکی یه حرفی زدم ولی بازم چشم بفرمائید: 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در مرداد 95 8 ساعت قبل, رضاقاسمی گفت: این پیام بار منفی داره و بدین معنی هست که بنده الکی یه حرفی زدم ولی بازم چشم بفرمائید: عجب............. چرا بد برداشت میکنین!!! من گفتم کاربر دیگه ای هم همین مشکل بنده رو داشتن گفتن شاید کد نویسی افزونه مشکل داشته باشه نقل قول های قبلی رو نگاه کنین وگر نه چرا من باید به مدیر انجمن بگم الکی میگه.................مریضم! الان میفرمایید مشکل کجاست که نمایش نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 1 minute قبل , pazel گفت: عجب............. چرا بد برداشت میکنین!!! من گفتم کاربر دیگه ای هم همین مشکل بنده رو داشتن گفتن شاید کد نویسی افزونه مشکل داشته باشه نقل قول های قبلی رو نگاه کنین وگر نه چرا من باید به مدیر انجمن بگم الکی میگه.................مریضم! خیر خدا نکنه قصد جسارت نداشتم میخواید دسترسی بدید منم بررسی کنم شاید بتونم مشکلتونو حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pazel 3 ارسال شده در مرداد 95 4 minutes قبل , رضاقاسمی گفت: خیر خدا نکنه قصد جسارت نداشتم میخواید دسترسی بدید منم بررسی کنم شاید بتونم مشکلتونو حل کنم صبر الان پیام میدم بهتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر