peyman69 0 ارسال شده در مرداد 95 سلام . من از جوملا 2.5 استفاده می کنم . چند رور یه باز خود به خود یه سری مطالب تو قسمت مطالب سایت ساخته می شه که همش هم غیر اخلاقیه . هر بار پاک می کنم دوباره خود به خود ساخته می شه. مشکل از کجاست ؟ لطفا کمکم کنید. لینک سایت: http://7projects.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 95 مشکل اینجا است که هک شده اید و یک اسکریپت داره اینکار را انجام میده 3 واکنش ها : MRDindar، رضاقاسمی و IRIPB نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peyman69 0 ارسال شده در مرداد 95 چجوری می تونم حل کنم این مشکل رو ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 کاربران اضافی رو حذف کنید. رمز عبور مدیریت جوملا و هاستینگ رو تغییر بدید. با انتی ویروس سایت رو اسکن کنید. کد امنیتی برای تمامی فرم ها قرار بدید. کاربران مشکوک رو حذف کنید. کاربران مدیر رو رمزشون رو عوض کنید و در صورتی که بهشون اعتماد دارید دوباره بهشون رمز بدید. افزونه های مشکوک رو حذف کنید. 1 واکنش ها : peyman69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peyman69 0 ارسال شده در مرداد 95 4 hours قبل , ghasemy50 گفت: کاربران اضافی رو حذف کنید. رمز عبور مدیریت جوملا و هاستینگ رو تغییر بدید. با انتی ویروس سایت رو اسکن کنید. کد امنیتی برای تمامی فرم ها قرار بدید. کاربران مشکوک رو حذف کنید. کاربران مدیر رو رمزشون رو عوض کنید و در صورتی که بهشون اعتماد دارید دوباره بهشون رمز بدید. افزونه های مشکوک رو حذف کنید. همه این کار هارو انجام دادم ولی باز هم چشمم آب نمی خوره که درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 1 ساعت قبل, peyman69 گفت: همه این کار هارو انجام دادم ولی باز هم چشمم آب نمی خوره که درست بشه اگر با این کار ها هم مشکل حل نشد مشکل از هاستینگ شما میباشد. 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 95 با سلام پیرو راهنمایی های دوستان جوملاتون را بروز کنید به مدیر سرور بفرمایید سرویس اتان را یک شل اسکن بکنند موفق باشید 3 واکنش ها : MRDindar، peyman69 و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peyman69 0 ارسال شده در مرداد 95 18 ساعت قبل, فرحزادیان گفت: با سلام پیرو راهنمایی های دوستان جوملاتون را بروز کنید به مدیر سرور بفرمایید سرویس اتان را یک شل اسکن بکنند موفق باشید منظور همون مالور اسکن هستش ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 95 سلام خیر، شل اسکن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر