mehrdad12 0 ارسال شده در بهمن 94 سلام دوستان . ببخشید که تاپیک جدید ایجاد کردم. هرچقدر انجمنو گشتم جوابمو پیدا نکردم. من از جوملا 3.3.6 جومینا استفاده میکنم اما دکمه های ذخیره و ... حتی انصراف بخش مدیریت کار نمیکنه. ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 94 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا کش مرورگر را خالی کنید و مجدد تست کنید. همینطور با مرورگرهای دیگر اگر نتیجه نگرفتید اعلام کنید تا راه های دیگر را تست کنید موفق باشید 1 واکنش ها : mehrdad12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در بهمن 94 با سلام آیا داخل برنامه نویسی های جوملا کدی را وارد یا خذف کرده اید ؟ 1 واکنش ها : mehrdad12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad12 0 ارسال شده در بهمن 94 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا کش مرورگر را خالی کنید و مجدد تست کنید. همینطور با مرورگرهای دیگر اگر نتیجه نگرفتید اعلام کنید تا راه های دیگر را تست کنید موفق باشید سلام خیلی ممنونم . این کار رو هم کردم اما نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad12 0 ارسال شده در بهمن 94 با سلام آیا داخل برنامه نویسی های جوملا کدی را وارد یا خذف کرده اید ؟ سلام دوست عزیز. هیچ کدی رو اضافه یا حذف نکردم. از اول که نصب کردم همینطور بوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 94 با سلام آخرین نسخه جوملا را دانلود کنید و در هاست آپلود و از حالت فشرده خارج کنید بعد بدون اینکه مجدد نصب کنید فولدر نصب را حذف کنید قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید 2 واکنش ها : chavosh و mehrdad12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad12 0 ارسال شده در بهمن 94 با سلام آخرین نسخه جوملا را دانلود کنید و در هاست آپلود و از حالت فشرده خارج کنید بعد بدون اینکه مجدد نصب کنید فولدر نصب را حذف کنید قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید سلام ، خیلی ممنونم ، انجام دادم درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر