jahan654 0 ارسال شده در بهمن 94 سلامقصد راه اندازی یک وب سایت چند زبانه را برای یک شرکت دارم لطفا هر نوع پیشنهادی که به نظرتان می رسد بفرمایید برای بهتر شدن سئو و اصولی کار کردنمثلا هر زبان را روی یک ساب دامین بالا بیارم و از صفحه اصلی سایت به سه زبان لینک بدهیم یا هر سه تا روی دامین اصلی؟ممنون می شوم تجربیات خودتون را در اختیار من قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldman 5 ارسال شده در بهمن 94 سلام قصد راه اندازی یک وب سایت چند زبانه را برای یک شرکت دارم لطفا هر نوع پیشنهادی که به نظرتان می رسد بفرمایید برای بهتر شدن سئو و اصولی کار کردن مثلا هر زبان را روی یک ساب دامین بالا بیارم و از صفحه اصلی سایت به سه زبان لینک بدهیم یا هر سه تا روی دامین اصلی؟ ممنون می شوم تجربیات خودتون را در اختیار من قرار دهید اگه یک جا باشه بهتره و از joomfish استفاده کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در بهمن 94 سلام دوست عزیز خیلی ساده ست. خود جوملا 3 امکان چندین زبانه رو داره توی تنظیمات زبان رو تعریف کنید. توی پلاگین سویچ زبان رو فعال کنید. چند تا منوها مثلا منوی اصلی چند تا تعریف بشه یعنی منو اصلی - فارسی منو اصلی انگلیسی منو اصلی ع ر ب ی اینها هرکدام تعریف بشه. خود منوی اصلی رو انتخاب زبان رو بزنید. موفق باشید. 1 واکنش ها : chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر