sb2max 2 ارسال شده در دی 94 سلام. من قبلا از جوملا 2.5 زیاد استفاده کرده ام و حال بعد از مدتی تصمیم گرفتم از جوملا 3 استفاده کنم ، حال جوملای 3.4.8 رو رویه لوکال نصب کردم و جوملای خوبی هست ، ولی حال با نصب کامپونیت Akeeba Backup Professional 4.4.3 مشگل پیدا کرده ام ، من موقعی که از منوی اصلی کنترل پنل می خوام بک آپ بگیریم این ارورو می ده : AEAbstractDump :: Database Error: Unknown system variable 'OPTION' SQL=SET OPTION SQL_BIG_SELECTS=1 و روی خود بک آپ در کامپونیت می زنم خطا دسترسی ممنوع 403 حال با گشتن بسیار در مورد این ارور به نتیجه ای نرسیدم ، لطفا یک بزرگواری منو خوب راهنمای کنه ، چون اگه این مرحله رو رد کنم تمام مشکلاتم حل هست ... منتظر کمتون هستم ....... sb2max@gmail.com :rose: تصاویر ارورها : سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در دی 94 (ویرایش شده) برنامه بک آپ رو برروزرسانی کن. قدیمی مشکل زیاده. آخرین ورژن 4.5.1جدید رو نصب کن ویرایش شده دی 94 توسط mcpdvc 1 واکنش ها : admin_av نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sb2max 2 ارسال شده در دی 94 سلام. من قبلا از جوملا 2.5 زیاد استفاده کرده ام و حال بعد از مدتی تصمیم گرفتم از جوملا 3 استفاده کنم ، حال جوملای 3.4.8 رو رویه لوکال نصب کردم و جوملای خوبی هست ، ولی حال با نصب کامپونیت Akeeba Backup Professional 4.4.3 مشگل پیدا کرده ام ، من موقعی که از منوی اصلی کنترل پنل می خوام بک آپ بگیریم این ارورو می ده : AEAbstractDump :: Database Error: Unknown system variable 'OPTION' SQL=SET OPTION SQL_BIG_SELECTS=1 و روی خود بک آپ در کامپونیت می زنم خطا دسترسی ممنوع 403 حال با گشتن بسیار در مورد این ارور به نتیجه ای نرسیدم ، لطفا یک بزرگواری منو خوب راهنمای کنه ، چون اگه این مرحله رو رد کنم تمام مشکلاتم حل هست ... منتظر کمتون هستم ....... sb2max@gmail.com :rose: تصاویر ارورها : مشگل رو خودم حل کردم ... در تصویر مشخص هست ، دوستان که کد بلدا راحت می تونن....سپاس سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر