mobin180 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام خدمت دوستان من بسته مدرسه رو نصب كردم و كار مي كنه تقريبا اما يه سري مشكلات داره كه عملا برا يه مدير مدرسه كه خيلي هم كامپيوتر بلد نيست آزار دهندست: 1. گزارشات و گروههايي كه ايجاد شد ديگه قابل حذف نيست و ايراد زير رو ميده: Fatal error: Call to a member function setQuery() on a non-object in /home/SITENAME/public_html/administrator/components/com_joom-reports/admin_tasks/remove/reports.php on line 20 Fatal error: Call to undefined function JText() in /home/SITENAME/public_html/administrator/components/com_joom-reports/admin.joom-reports.common.php on line 73 اولي ارور گزارشات بود و دومي گروهها البته من توي روت نصب كردم و ساب دامين هم نيست و SITENAME رو با اجازه عوض كردم تو ارور بالا 2.تو قسمت مديريت نمرات كه يكي دوتا نمره وارد ميكني و بعد ميري تو Cpanel مدرسه و دوباره ميري براي دانش آموز بعدي نمره بدي هفت هشت تا ركورد مشابه همون نمره قبلي ايجاد شده كه فقط به جاي نمره اكتسابي خاليه و يه دو سه بار كه كار كني يه دفه ميبيني 30 40 تا فيلد خاليه الكي اومده جلوت !!! توروخدا اگه كسي ميتونه كمكي بكنه ممنون ميشم. با تشكر از دوستان عزيز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 سلام. افزونه مدیریت مدرسه روی لوکال جواب نمیده. موفق باشید دوست عزیز این تو لوکال نیست که home/SITENAME/public_html/administrator/components/com_joom-reports/admin.joom-reports.common.php on line 73 توی روت هاست ایشون هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 ايشون صحبتي راجع به لوكال نكردند! شما سطوح دسترسي فايل ها و پشه هاي جوملا را از قسمت مديريت و منو راهنما وسپس اطلاعات سيستم چك كنيد. براي عدم نمايش ارورها بايد نمايش ارورها در هاست خاموش باشه اگر هنگام نصب اين گزينه روشن بوده فايل زير را دانلود و اكستركت كنيد و در روت هاست كپي كنيد و اگر اين گزينه در هاست شما غير فعل نباشه پيام هاي خطا نمايش داده نخواهد شد. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13032464041.zip اين فايل حاوي يك كد براي خاموش كردن نمايش پيام هاي خطا ميباشد.براي ديگر مشكلات هم صبر كنيد تا جناب فرحزاديان يا دوستاني كه آشنايي كامل با اين افزونه دارند پاسخ شما را بدهند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 رضا جان من تاپیکم اشتباه بود خودم پاکش کردم(لوکال) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobin180 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام پس چي شدن اين دوستاني كه وارد ترن تو زمينه فيلدهاي خالي؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر