m0330 3 ارسال شده در دی 94 سلام من از پلاگین حذف برند های جوملا استفاده کردم حالا که غیر فعالش کردم گزینه ارتقاء جوملام نمایش داده نمی شه تو مدیریت هم پیدا نکردم باید چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 94 سلام دستی بروزرسانی کن 1 واکنش ها : cible-co نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cible-co 1 ارسال شده در مرداد 95 نحوه دستی آپدیت کردن میشه توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 1 ساعت قبل, cible-co گفت: نحوه دستی آپدیت کردن میشه توضیح بدین درود به انجمن جومینا خوش اومدین دستی اپدیت کردن همیشه جواب نمیده، و فقط برای مثلا رفتن از نسخه 3.4 به 3.5 جواب میده و برای 3.6که فک کنم دیگه جواب نده، مشکل چیه که میخواید دستی آپدیت کنید؟؟ بگید شاید راه بهتری وجود داشته باشه. یاحق 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 برای ارتقا به جوملا 3.6 دیگر امکان نصب دستی وجود ندارد. احتمالا به خاطر امنیت جوملا جهانی این کار رو انجام داده برای دسترسی به کامپوننت بروزرسان از لینک زیر استفاده کنید: http://yoursite.com/administrator/index.php?option=com_joomlaupdate موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر