damoon 0 ارسال شده در دی 94 سلام ، من یک قالب از یک سایت خارجی برای سایتی خریداری کردم و طبق راهنما ، قالب رو نصب کردم با موفقیت طبق راهنمای قالب هر قسمت از این قالب پزیشنش معلومه و میشه به ماجولش از قسمت ماجولهای جوملا دسترسی پیدا کرد و ویرایش کرد ، مشکل من اینجاست که مثلا من میخوام یه ماژول که مربوط به قسمت اعضای شرکت است را ویرایش کم و عکس و مشخصات افراد شرکت را بزارم تا در سایت به نمایش در بیاد تو قسمت خودش ولی هر تغییری ایجاد میکنم و ذخیره میکنم انگار اعمال نمیشه و وقتی دوباره میرم که ماژول رو باز کنم عکس قفل کنارش میاد و وقتی هم ماژول رو دوباره برای ویرایش باز میکنم میبینم هیچ تغییری از ذخیره قبل اعمال نشده و همهٔ نوشتههای پیشفرض قالب هستند ، لطفا کمک کنید و من چجوری میتونم ماژول هارو ویرایش کنم و این مشکل رو نداشته باشم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 قالب فارسی خریداری کردید یا انگلیسی نسخه جوملا را به آخرین نسخه موجود ارتقا دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
damoon 0 ارسال شده در دی 94 قالب فارسی خریداری کردید یا انگلیسی نسخه جوملا را به آخرین نسخه موجود ارتقا دهید. انگلیسی ، جوملا هم انگلیسی نصب کردم ، به آخرین ورژن هم اپگرید شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 سایتش ایرانی بوده یا خارجی؟ پشتیبانی چرا پاسخگو نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
damoon 0 ارسال شده در دی 94 akse Ghofl ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 همه اینا بخاطر عدم ذخیره سازی هست. آیا پشتیبانی پاسخگو نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر