فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید حذف کامل و بعد از اطمینان از دانلود کامل افزونه، اقدام به نصب مجدد کنید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mgagroup 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید حذف کامل و بعد از اطمینان از دانلود کامل افزونه، اقدام به نصب مجدد کنید... سلامت باشید دوست عزیز جوملا من 1.7 کماکان مشکل با زبان فارسی است تماما انگلیسی نمایش داده می شود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام این نسخه مختص جوملا 1.5 هست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان آخرين نسخه افزونه رو از تاپيك زير دريافت كنيد: http://forum.joomina.ir/thread-6211.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام در زمان وارد نمودن قیمت در کادر قیمت برای آگهی توسط کاربر بازدید کننده آیا میشود اعشار را نیز بوجود آورد چرا که مشترکین برای شماردن تعداد صفر دچاز مشکل هستند البته در زمان تائید آگهی ایجاد میشود اما چه بهتر که در زمان نوشتن اعداد نیز مشاهده شود؟ من میخوام در منوی مجموعه ها در سمت راست گزینه های صفحه اصلی ، ثبت آگهی جدید ، پروفایل من آگهی های من قوانین و همه آگهی ها رو حذف کنم چکار باید بکنم دموی رو ببینیدسلام حذف کردم در مسیر modules/mod_adsmanager_menu/tmpl/default.phpآیا میشه به جای کلمه ریال در قیمت از تومان استفاده کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در شهریور 90 آیا میشه به جای کلمه ریال در قیمت از تومان استفاده کرد ؟ در فايل زبان به جاي كلمه ريال، تومان بنويسين 1 واکنش ها : mal2moh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 ما به کمک دوستان انجمن تونستیم که تاریخ نمایش به کاربر رو شمسی کنیم اما هنوز نتونستیم نوع نمایش تاریخ رو عددی نمایش بدیم فکر میکنم این مسئله به تاریخ خود جوملا وابسته باشه آیا میشه این مسئله رو هم حل کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام و خسته نباشید چرا وقتی روی عنوان آگهی کلیک میشه جزئیات رو نشون نمیده و میره توی صفحه اصلی ؟ اینم لینکش: http://massageonline.ir/%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DA%98/4-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DA%98%D9%88%D8%B1.html ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام جناب پردل عزیز وقتی روی مجموعه ای کلیک میکنیم لیستی از آگهی هاشو نمایش میده در سمت چپ هر آگهی تعداد بازدید و کاربر رو نمایش می ده چطور میتونم کاربر رو از اونجا بردارم ؟ سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در شهریور 90 سلام دمو لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 بفرمائید دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در شهریور 90 من وقتی می خواهم آگهی جدید ارسال کنم میگه باید قوانین رو بخونی و بر میگرده از اول به نظرت مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در شهریور 90 سلام جناب پردل عزیز وقتی روی مجموعه ای کلیک میکنیم لیستی از آگهی هاشو نمایش میده در سمت چپ هر آگهی تعداد بازدید و کاربر رو نمایش می ده چطور میتونم کاربر رو از اونجا بردارم ؟ سپاسگزارم سلام ببينيد، شما ميتونين تعيين كنين كه اطلاعات وارد شده در فيلدها، توي ستون ها نمايش داده بشه. شما تو تب ستون ها، يه ستون با عنوان تماس دارين، و فيلدهاي "صاحب آگهی"، "شماره همراه"، "تلفن ثابت" و "شهر آگهی دهنده" رو تنظيم كردين كه تو اون ستون نمايش بده. اگه كلا اون ستون رو نمي خواين، از تب ستون ها حذفش كنين، وگرنه ميتونين تعيين كنين كه اطلاعات چه فيلدهايي تو اون ستون نمايش داده بشه يا نشه. من وقتی می خواهم آگهی جدید ارسال کنم میگه باید قوانین رو بخونی و بر میگرده از اول به نظرت مشکل از کجاست؟ سلام جناب نصيري خوبي؟! يه دمو بذار عزيز تا بهتر بشه بررسي كرد 1 واکنش ها : mal2moh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 جناب پردل عزیز ستون تاریخ به صورت پیشفرض در سیستم هست و ما فقط طبق صحبت شما ستون تاریخ رو ایجاد کردیم در مدیریت هم ستونی به نام تاریخ نداریم ! حالا میخوایم در ستون تاریخ نام کاربری رو نمایش نده ؟ چکار باید بکنیم ؟ متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در شهریور 90 جناب پردل عزیز ستون تاریخ به صورت پیشفرض در سیستم هست و ما فقط طبق صحبت شما ستون تاریخ رو ایجاد کردیم در مدیریت هم ستونی به نام تاریخ نداریم ! حالا میخوایم در ستون تاریخ نام کاربری رو نمایش نده ؟ چکار باید بکنیم ؟ متشکرم سلام اون مورد رو دقت نكرده بودم. فكر كردم تو ستون تماس منظورتونه. فايل زير رو باز كنين: your_site/components/com_adsmanager/views/list/tmpl/default.php خط 272 رو حذف كنين يا بصورت توضيح دربيارين:[left][php] echo "".$content->user."";[/php][/left][php] 1 واکنش ها : mal2moh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 جناب پردل سوالی دارم چطور متوجه میشین کد مورد نظر من در کدوم فایل ads manager هست ؟ متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در شهریور 90 جناب پردل سوالی دارم چطور متوجه میشین کد مورد نظر من در کدوم فایل ads manager هست ؟ متشکرم از روي تجربه! همين!!! ولي اگه بخوام بيشتر توضيح بدم، بايد بگم من اين افزونه رو ترجمه كردم. بارها فايل هاش رو زير رو كردم. ميدونم هر بخشي از افزونه، كدهاش تو كدوم فايل واقع شده. ولي بايد بگم من برنامه نويس نيستم. پيدا كردن كدها تو فايل مورد نظر، از روي تجربه است و كمي هم آزمون و خطا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 اگه امکانش هست بفرمائین من از چه دستوری برای توضیح استفاده کنم ؟من از // استفاده می کنم درسته ؟جناب پردل عزیز ممنونم از زحمتی که میکشی اگر بخوام بالای سر مجموعه ها از سرچ کشویی استفاده کنم که داخلش اسامی استان ها و بعد از انتخاب هر استان ، شهرستان های اون نمایش داده بشن و با کلیک بر روی شهرستان آگهی هایی که با توجه به زمان پر کردن هر اگهی شهر مورد نظر رو نوشتن نمایش داده بشه چکار باید بکنم ؟ دمو رو ببینین در راست توی search یه کشو گذاشته که بر اساس یه مقدار پولی جستجو کنه حالا اگه بخایم بجای پول نام استان ها و در کشویی دیگه نام شهرستان ها باشه چکار باید بکنیم ؟ سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 برای یک خط که بخواهید توضیحش کنید // رو اول اون خط مینویسید اگر بخواهید چند خط رو توضیح کنید در اول اولین خط */ و /* رو به آخر آخرین خط اضافه میکنید 1 واکنش ها : mal2moh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در شهریور 90 اگه امکانش هست بفرمائین من از چه دستوری برای توضیح استفاده کنم ؟من از // استفاده می کنم درسته ؟جناب پردل عزیز ممنونم از زحمتی که میکشی اگر بخوام بالای سر مجموعه ها از سرچ کشویی استفاده کنم که داخلش اسامی استان ها و بعد از انتخاب هر استان ، شهرستان های اون نمایش داده بشن و با کلیک بر روی شهرستان آگهی هایی که با توجه به زمان پر کردن هر اگهی شهر مورد نظر رو نوشتن نمایش داده بشه چکار باید بکنم ؟ دمو رو ببینین در راست توی search یه کشو گذاشته که بر اساس یه مقدار پولی جستجو کنه حالا اگه بخایم بجای پول نام استان ها و در کشویی دیگه نام شهرستان ها باشه چکار باید بکنیم ؟ سپاسگزارم تو ماژول جستجو، امكان ايجاد فيلدهاي اضافه هست. البته نميدونم چيزي رو كه ميخواين دقيقا چجوري ميشه ايجاد كرد. اگه فرصت كنم بررسي مي كنم. هرچند فكر نميكنم بشه دقيقا اين امكان رو پياده سازي كرد براش. مگر با تغيير كدها. بايد بررسي بشه براي توضيح هم از همون // استفاده كنين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 من توی جستجو چند تا فیلد میبینیم چطور باید تکمیلشون کنم فکر کنم همونی هست که میخوام ؟سلام من توی فایل تنظیمات list میخوام بعد از جایی که توضیح مختصر آگهی تمام شد در خط بعدش به صور زیر در بیاد تلفن تماس : 4464646876846468 من تونستم شماره ها رو بیارم در دموی پایین دمو فقط مشکل اینجاست که نمیتونم نوشته تلفن تماس رو نمایش بدم تغییر من به این صورته : <?php echo ' '.$content->ad_phone.''; ?>در دستور بالا چطور باید بنویسم که نوسته تلفن تماس بیفته قبل از شماره ها متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 یه باگ وقتی که کاربر برای ایمیل چیزی نمی نویسه و برای مثلا وب سایت آگهی دهنده هم چیزی نمی نویسه ، سیستم هر دو فیلد رو توی یه خط نشون میده ایمیل معتیر : آدرس سایت دمو به فروم سایتش رفتم و باگ رو توضیح داده بودن اما هر چی گشتم فایل مورد نظر رو پیدا نکردم لینک فروم پشتیبانی اصلی اگه ممکنه راهنمایی کنین با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farid65 0 ارسال شده در مهر 90 من 2 تا سوال داشتم اگر راهنماییم کنید ممنون می شم 1-حذف قیمت از قسمتی که آگهی را نشان می دهد 2-نمایش زیر مجموعه ها در صفحه اگهی از ابتدا (در حالت معمولی تا موقعی که روی مجموعه کلیک نشود زیر مجموعه نشان داده نمی شود -ماژول منوی اصلی آگهی -)من می خوام بطور مستقیم مجموعه و زیر مجموعه نمایش داده شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز لطفا قوانین را رعایت کنید "سوال جدید در تاپیک جدید" آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farid65 0 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز چون مرتبط با این تایپیک بود اینجا سوال پرسیدم حالا چیکار کنم اینجا بپرسم یا توی یک قسمت جدید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر