amin_naja 0 ارسال شده در دی 94 سلام دوستان همینطور که میدونید اخیرا یه مشکل امنیتی برای جوملا وجود داره که با اپدیت کرده جوملا این شمکل حل میشه ولی بنده یه مشکل دارم وقتی جوملا رو بروز میکنم کل سایت تقریبا خراب میشه چون قالبم با جوملا جدید همسان نیست و مطالبم برام مهمه از دست میرن اگه راهی هست مثل آموزش که توی سایت گذاشتن برای جوملا 25 که بشه فایل اصطلاح شده رو جایگزین کرد در جوملا 3 ممنون میشم کمک کنید و نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 94 درود بر شما مطمئن هستید که آپدیت با قالب شما مشکل دارد ؟ با افزونه خاصی نیست ؟ چون قالب فکر نمی کنم زیاد از هسته جوملا بخاد استفاده کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin_naja 0 ارسال شده در دی 94 اره مطمعنم دوست عزیز حتی دیگه خطا میده برا ورود به جوملا الانم میترسم بروز کنم مطالبی که چند ماهه براشون تلاش کردم از بین برن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin_naja 0 ارسال شده در دی 94 کسی واقعا نمیدونه باید چیکار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر