hadigta 0 ارسال شده در دی 94 سلام دوستان با ی مشکلی تو جومالا 3 مواجه شدم. وقتی خروه یا ورود رو میزنم ا صفحه به شکل زیر در میاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پشتیبان سیستم 9 ارسال شده در دی 94 سلام دوست عزیزاز چه سروری رو کامپیوتر استفاده میک نید wamp server یا xamp server نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadigta 0 ارسال شده در دی 94 سلام دوست عزیز از چه سروری رو کامپیوتر استفاده میک نید wamp server یا xamp server من از wampاستفاده می کنم یک هفته بود هیچ مشکلی نداشستم ی روزه اینطوری شده البته تو تنظیمات سایت قسمت خطا رو روی ساده گذاشتم. نمی دونم به اون ربط داره یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پشتیبان سیستم 9 ارسال شده در دی 94 یک ماژول یا یک چیزی که تازه نصب کرده اید باعث این ارور شده است ادرس سایت رو بدون index.php وارد کنیداگر باز شد که هیچ اگر نشد در تنظیمات جوملا رفته و بخش تنظیمات کلی جوملا رو اتخاب کرده ، بعد در قسمت تنظیمات سئو همه رو روی خیر قرار بده .اگر دوباره فیکس نشد هر راهی که رفتی تا به خطا رسیدی برگرد اگر دوباره نشد بک اپ برگردون اگر دوباره نشد سایت دوباره نصب کن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadigta 0 ارسال شده در دی 94 یک ماژول یا یک چیزی که تازه نصب کرده اید باعث این ارور شده است ادرس سایت رو بدون index.php وارد کنید اگر باز شد که هیچ اگر نشد در تنظیمات جوملا رفته و بخش تنظیمات کلی جوملا رو اتخاب کرده ، بعد در قسمت تنظیمات سئو همه رو روی خیر قرار بده . اگر دوباره فیکس نشد هر راهی که رفتی تا به خطا رسیدی برگرد اگر دوباره نشد بک اپ برگردون اگر دوباره نشد سایت دوباره نصب کن موفق باشید ممنون از شما پاسخ رو با سرچ گوگل ÷یدا کردم فک میکنم مفید باشه ی نگاه بندازید http://forum.joomla.org/viewtopic.php?t=370422 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر