afshin68 1 ارسال شده در دی 94 با سلام من آموزش افزودن فونت رو در انجمن خوندم و مطابق اون عمل کردم . اما فونت اعمال نشد . برای مثال فونت Adobe arabic رو خواستم به سایت اضافه کنم . برای این کار فونت ها رو تبدیل کردم به eot ttf wof و در داخل هاست ریختم کدهای CSS : @font-face { font-family: 'AdobeArabic-Regular'; src: url('AdobeArabic-Regular.eot'); src: url('AdobeArabic-Regular.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('AdobeArabic-Regular.woff') format('woff'), url('AdobeArabic-Regular.ttf') format('truetype'); font-weight: normal; font-style: normal;}html[dir='rtl'] body,html[dir='rtl'] h1,html[dir='rtl'] h2,html[dir='rtl'] h3,html[dir='rtl'] h4,html[dir='rtl'] h5,html[dir='rtl'] h6,html[dir='rtl'] .site-title,html[dir='rtl'] input,html[dir='rtl'] button,html[dir='rtl'] select,html[dir='rtl'] textarea { font-family: 'AdobeArabic-Regular','BYekan', Tahoma, Arial; مشکل از کجاست به نظرتون .کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 94 درود مشکل شما دلیلش این نمونه کدی هست که اعمال کردید لطفا از کدهای زیر استفاده کنید لازم به ذکره که آدرس رو مطابق با آدرس فایل فونتتون تنظیم کنید. @font-face { font-family: 'AdobeArabic-Regular'; src: url('../fonts/AdobeArabic-Regular.eot'); src: url('../fonts/AdobeArabic-Regular.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('../fonts/AdobeArabic-Regular.woff') format('woff'), url('../fonts/AdobeArabic-Regular.ttf') format('truetype'); font-weight: normal; font-style: normal;}input, button, select, textarea, #menusys_mega .megacol ul li a .menu-title ,body , #menusys_mega .news-events, #menusys_mega .menu-desc,h1,h2,h3,h4,h5,h6, #menusys_mega .megacol ul li a .menu-title {font-family: 'AdobeArabic-Regular' !important;} 1 واکنش ها : afshin68 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin68 1 ارسال شده در دی 94 درود بر شما دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin68 1 ارسال شده در دی 94 (ویرایش شده) سلام خدمت اساتید گرامی من از قالب پیشفرض جوملا 3 استفاده میکنم و دستورات رو اعمال کردم اما متاسفانه موفق به کسب نتیجه نشدم . کسی میتونه فایل css رو برام ویرایش کنه و فونت لازم رو توی قالب برام بزاره؟ ممنون از شما که به این تاپیک سر زدی ویرایش شده دی 94 توسط afshin68 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پشتیبان سیستم 9 ارسال شده در دی 94 دوست عزیز فابل css بزار تا بررسی بشودبعد ادرس محل فونت را ذکر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin68 1 ارسال شده در دی 94 لینک فایل css آدرس پوشه هم پوشه پیشفرض فونت های قالب جوملا هست که فایل های فونت رو تبدیل کرده و در داخلش آپلود کردم protostar/fonts ممنون از همه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پشتیبان سیستم 9 ارسال شده در دی 94 لینک فایل css آدرس پوشه هم پوشه پیشفرض فونت های قالب جوملا هست که فایل های فونت رو تبدیل کرده و در داخلش آپلود کردم protostar/fonts ممنون از همه خوب و پوشه css کجا هست ادرس کامل رو ذکر کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin68 1 ارسال شده در دی 94 سلام کل قالب رو آپلود کردم ممنون از راهنمایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پشتیبان سیستم 9 ارسال شده در دی 94 سلام کل قالب رو آپلود کردم ممنون از راهنمایی لینک دانلودت مورد داره 1 واکنش ها : afshin68 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin68 1 ارسال شده در دی 94 لینک اصلاح شد ببخشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پشتیبان سیستم 9 ارسال شده در دی 94 من این فایل چک کردم به نظر همه چیزش درست بود لطفا ادرس سایتی که توش نصب شده است رو بفرست 1 واکنش ها : afshin68 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin68 1 ارسال شده در دی 94 خصوصی فرستاده شد .ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پشتیبان سیستم 9 ارسال شده در دی 94 (ویرایش شده) دوست عزیز مشکل شمل در تعریف فونت نیست . ( فونت به درستی در سایتت تعریف شده )مشکل شما اینه که چندین font-family برای یک element تعریف کردید و فقط یک فونت font-family خواهد گرفت . این کد به فایل css اضافه کن یا اگه هست ویرایش کن ( خودش گفته تو لاین ده است ) input, button, select, textarea, #menusys_mega .megacol ul li a .menu-title, body, #menusys_mega .news-events, #menusys_mega .menu-desc, h1, h2, h3, h4, h5, h6, #menusys_mega .megacol ul li a .menu-title {font-family: "AdobeArabic-Regular" !important;}موفق باشید ویرایش شده دی 94 توسط پشتیبان سیستم 1 واکنش ها : afshin68 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin68 1 ارسال شده در دی 94 استاد من هرچی باهاش ور رفتم نتونستم موفق بشم میشه فونت رو اضافه کنید وقالب رو برام بفرستید؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پشتیبان سیستم 9 ارسال شده در دی 94 سلام دوست عزیزتازه فهمیدم مشکل شما چیه ! اینم فایل css که می خواستین لطفا چک کنید (ممکن یه ایراد ریز توش باشه )دانلود 1 واکنش ها : afshin68 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin68 1 ارسال شده در دی 94 اقا جون ممنونم از اینکه پیگیر این مشکل هستید ولی بازم نشد!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پشتیبان سیستم 9 ارسال شده در دی 94 دوست عزیزمشکل اینه که فرمت که توی font-face تعریف می کنی با فرمت فایلهات یکی نبوداگهبرایت مشکلی نداره مهمه دسترسی بده تا برات فیکس کنمموفق باشید 1 واکنش ها : afshin68 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin68 1 ارسال شده در دی 94 با دتشکر ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin68 1 ارسال شده در دی 94 سپاس فراوان از شما نمیدونم چه طور از شما تشکر کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پشتیبان سیستم 9 ارسال شده در دی 94 (ویرایش شده) خواهش می کنم قابلی نداشت دوست عزیز موفق پیروز باشید ویرایش شده دی 94 توسط پشتیبان سیستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر