hadigta 0 ارسال شده در دی 94 سلام من هرکاری میکنم رابطه بین کاربر گروه سطح دسترسی و عمل رو نمی فهمم عمل توی تنظیمات کلی سایت هست که مواردی مثل ورود به سایت و ... داره. نمی دونم رابطه بین تنظیمات کلی، قسمت کاربران و قسمت کام÷وننت ها چطوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 94 درود دوست عزیز این نمونه از سوالات توضیح دادنشون یکم وقت گیره بهتره آموزش های جوملا رو که توی سایت هم به صورت ویدیویی و هم به صورت کتاب الکترونیکی موجوده رو ببینید کلیه قسمت های جوملا رو متوجه میشید. 1 واکنش ها : hadigta نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin68 1 ارسال شده در دی 94 دوست عزیزسلام با نظر شما کاملا موافقم . من خودم هم توی زمینه مدیریت سطوح دسترسی مشکل داشتم ولی با کمک دوستان و دنبال کردن آموزش هایی که در جومینا وجود داره یاد گرفتم . البته تلاش خود شما هم شرط لازم برای یادگیری است . پیشنهاد میکنم که به صورت تمرینی روی لوکال هاست انجام بدید و بعد از فرا گیری کامل روی وبسایتتون کار کنید چرا که ممکنه با کم دقتی در این موضوع با مشکل رو به رو شوید. . 1 واکنش ها : hadigta نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر