amin.jm63 0 ارسال شده در دی 94 با سلام دوستان عزیز من جوملا 3 دارم به دلیل اینکه امنیت سایت را ببرم بالا پلاگین جوملا rsfirewall از آدرس: http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/extensions-security/%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA.html را در مدیریت نصب کردن سپس از مدیریت خارج شدم الان با زدن ادرس سایت پوزر و پس می خواد و با وارد کردن یوزر و پسورد این ارور رو میده هشدار تصدیق: :تصدیق: بارگذاری ناموفق پلاگین: plgauthenticationjoomla تصدیق: :تصدیق: بارگذاری ناموفق پلاگین: plgauthenticationcookie و ادمین هم در ادامه ادرس سایت میزنم صفحه سفید باز می شود به phpmyadmin هاستمم رفتم ولی گزینه پلاگین و یا PLG نداره تنها اینها داخلش هستن -utf8_huge_itgallery_params-- -utf8_huge_itportfolio_images-- -utf8_huge_itportfolio_params-- -utf8_huge_itportfolio_portfolios-- -utf8_languages-- -utf8_menu-- -utf8_menu_types-- -utf8_messages-- -utf8_messages_cfg-- -utf8_modules-- -utf8_modules_menu-- -utf8_newsfeeds-- -utf8_overrider-- -utf8_postinstall_messages-- -utf8_redirect_links-- -utf8_schemas-- -utf8_session-- -utf8_tags-- -utf8_template_styles-- -utf8_ucm_base-- -utf8_ucm_content-- -utf8_ucm_history-- -utf8_updates-- -utf8_update_sites-- -utf8_update_sites_extensions-- -utf8_usergroups-- -utf8_users-- -utf8_user_keys-- -utf8_user_notes-- -utf8_user_profiles-- -utf8_user_usergroup_map-- -utf8_viewlevels-- -utf8_weblinks و... لطفآ کمک کنید اینم آدرس سایت parttahvieh.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 94 درود بر شما دوست عزیز این افزونه , rsfirewall نیست یک پلاگین امنیتی هست شما از دیتابیس پلاگین را غیر فعال کنید در گوگل سرچ کنید آموزش این کار هست 1 واکنش ها : amin.jm63 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin.jm63 0 ارسال شده در دی 94 سلام میدونم دوست عزیز ولی هرچی میگردم جدولشو پیدا نمیکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin.jm63 0 ارسال شده در دی 94 این جدول extension من پلاگینم غیر فعال می کنم درست نمی شه پلاگین مورد نظرم پیدا نمی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر