mrazimi 0 ارسال شده در آذر 94 سلام.بنده در ایجاد مطلب جدید در k2 مشکل دارممشکل از اینجا شروع شد که در mysql در قسمت k2-item و تب id اقدام به تغییرات در شماره id ها کردم.حالا که میخوام مطلب جدید ایجاد کنیم نمیاد از آخرین شماره id شروع کنه . چکار کنم که آپ دیت بشه و در شماره دادن به مطلب جدید یکی به آخرین id موجود اضافه کنهلطفا راهنمایی فرماییدبا تشکر و سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در آذر 94 اینکاری که کردی خیلی پیچیده ترش کردی باید یه بار دیگه کلا حذفش کنید دوباره بسازید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrazimi 0 ارسال شده در آذر 94 ممنون از پاسخ راهگشایتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در آذر 94 دکمه پسندیدم رو فراموش نکن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrazimi 0 ارسال شده در آذر 94 سلامممنون که پاسخ دادیداگر بخوام موضوع را بیشتر توضیح بدم باید عرض کنم که به فرض شماره آیدی های مطالب موجود از 2000 بوده تا 3000 . بنده شماره ها رو از 3000 تا 4000 تغییر دادم. وقتی ایجاد مطلب جدید میزنم k2 میخواد شماره 3001 رو ایجاد کنه اما چون موجوده نمیتونه .از شما خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که چطور به k2 بفهمون که در ایجاد مطلب جدید بجای 3001 شماره 4001 رو ایجاد کنه .با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما می تونید SET_INCREAMENT رو اجرا کنید اینجا را ملاحظه کنید : http://stackoverflow.com/questions/970597/change-auto-increment-starting-number نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrazimi 0 ارسال شده در آذر 94 چیزی متوجه نشدم لطفا راه حل بهتری ارائه دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر