m0330 3 ارسال شده در آذر 94 سلام دوستان من یک سایتی رو بروز رسانی کردم مدیریتش کامل میاد بالا کار می کنه ولی وقتی وارد سایت می شی این ارور را می دهد Fatal error: Call to undefined method fa_IRDate::toMySQL() in /home/rahedane/public_html/modules/mod_aidanews2/helper.php on line 339 موقعی هم که از قسمت مدیریت این افزونه رو غیر فعال می کنم این ارور را می دهد 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'where = '94.176.82.33' and ( + '86400') > '1449259664'' at line 1 SQL=select count(*) from where = '94.176.82.33' and ( + '86400') > '1449259664' حالا باید چیکار کنم؟ لطفا راهنماییم بفرماید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما چگونه بروزرسانی کردید ؟ از جوملا چند به نسخه چند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabert 0 ارسال شده در آذر 94 دوستان منم مشکلم اینکه بروز رسانی که می کنم دیگه سایت نمایش نمیده و صفحه سفید به من نشون میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 دوستان منم مشکلم اینکه بروز رسانی که می کنم دیگه سایت نمایش نمیده و صفحه سفید به من نشون میده. درود بر شما لطفا در تاپیک جدید مشکل تون رو مطرح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما چگونه بروزرسانی کردید ؟ از جوملا چند به نسخه چند ؟ سلام از جوملا 2.5 به 3.4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در آذر 94 متاسفانه بک اپی هم که گرفتم خوب کار نمی کنه و تنها راه حلم اینه که این مشکلو ی طوری حلش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در آذر 94 آپدیت جوملا 2.5 به 3 با روش خاص انجام میشه و باید موارد خاصی رو رعایت کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در آذر 94 دوستان منم مشکلم اینکه بروز رسانی که می کنم دیگه سایت نمایش نمیده و صفحه سفید به من نشون میده. شما از چه نسخه ای به چه نسخه ای آپدیت کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در آذر 94 آپدیت جوملا 2.5 به 3 با روش خاص انجام میشه و باید موارد خاصی رو رعایت کنید. چه مواردی؟ الان باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در آذر 94 آخرین بکاپ سایت رو بارگزاری کن تا سایت همون نسخه ی 2.5 بالا بیاد بعد تو این لینک مراحل رو دنبال کن: http://joomlahelp.ir/index.php/%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF/19-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5-%D8%A8%D9%87-3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر