salimy 45 ارسال شده در آذر 94 یه مشکلی پیش اومده با اینکه منوی ارسال خبر و درست کردم و تمام کراهاش هم درسته اما وقتی اعضا میخوان مطلب ارسال کنند بعد از اینکه ذخیره را می زنند به طور خودکار صفحه بر می گرده به صفحه ی اصلی سایت و متن هم ذخیره نمی شه . البته باید بگم تمام تنظیماتش درسته ها می تونه مشکل از کی 2 باشه ؟ راه حل چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما بله مطمئنن می تونه مشک از کی2 باشه اما اینو هم در نظر بگیرید شاید مشکل از سیستم سئو شما هم باشه البته اگر ازش استفاده می کنید اگر از سیستم سئو سازی استفاده نمی کنید مشکلی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 94 ممنون مشکل از کی 2 بود حل شد اما یه مشکلی که الان هست اینه که من وقتی دسترسی برای ارسال مطلب می دم مطلب و که ارسال می کنه نویسنده متاسفانه در بخش مدیریت سایت قفل می شه و قابل ویرایش و منتشر کردن نیست دلیلش چی می تونه باشه ؟ خیلی روش کار کردم حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما مهندس اگر که می تونید از کی 2 استفاده نکنید زیرا جوملا خودش این قابلیت رو میده کی2 زیاد نمیشه بهش اطمینان کرد و در اینده شاید بیشتر اذیت تون کنه ****** یعنی کاربر قفل میشه ؟ یا مطلبی که نوشته قفل میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 94 درود بر شما مهندس اگر که می تونید از کی 2 استفاده نکنید زیرا جوملا خودش این قابلیت رو میده کی2 زیاد نمیشه بهش اطمینان کرد و در اینده شاید بیشتر اذیت تون کنه ****** یعنی کاربر قفل میشه ؟ یا مطلبی که نوشته قفل میشه ؟ ممنون جناب میری مشکل اینه که من کلا مطالب سایتم روی کی 2 هست یعنی از اول روی کی 2 کار کردم . یعنی الان دیگه فکرر نکنم راهی باشه . می دونم کلا زحمات چند سالم هدر شده ، متاسفانه خیلی دیر متوجه شدم و می دونم حیف شد . در مورد بخش دوم ، نه مطلب قفل می شه و دیگه از بخش مدیریت نه می شه منتشر کرد و نه می شه تغییرات یا ویرایشش کرد . نمی دونم این مشکل دیگه چیه ؟ البته اگه راهی برای بازگشت به جوملا باشه یعنی یه ثانیه دیگه تاخیر نمی کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر