hadijoomla 5 ارسال شده در آبان 94 سلام بعد از آپدیت جوملا به نسخه 3.4.5 سبرگ تخصیص منو از بعضی از ماژول ها حذف شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webpa90 5 ارسال شده در آبان 94 بنده هم این مشکل رو دارم وقتی زبان مدیریت رو انگلیسی کنید این موارد تخصیص منو و... نمایش داده می شوند اما در زبان فارسی نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در آبان 94 خب این مشکل مربوط به چیه قابل رفع نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webpa90 5 ارسال شده در آبان 94 (ویرایش شده) بنده راهی پیدا نکردم اینجا هم از اساتید سوال کردم جوابی ندادن ویرایش شده آبان 94 توسط webpa90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 94 بند هم این مشکل و در فریمورک هلیکس داشتم، از سایت سازنده ک پیگیر شددم گفتن این ورژن جوملا خیلی تغییرات داشته ک باعث این مشکل میشه، یه خط کد دادن ک ب فایل های سیستم اضافه کردم درست شد، به نظر شما هم باید همین کارو بکنید 1 واکنش ها : webpa90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webpa90 5 ارسال شده در آذر 94 بند هم این مشکل و در فریمورک هلیکس داشتم، از سایت سازنده ک پیگیر شددم گفتن این ورژن جوملا خیلی تغییرات داشته ک باعث این مشکل میشه، یه خط کد دادن ک ب فایل های سیستم اضافه کردم درست شد، به نظر شما هم باید همین کارو بکنید بنده روی خود نسخه خام جوملا سایتم رو طراحی کرده بودم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webpa90 5 ارسال شده در آذر 94 بنده قبل از بروزرسانی جوملا زبان فارسی رو حذف کردم جوملا را بروز و نسخه جدید زبان فارسی را نصب کردم مشکلم برطرف شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر