mehrdadkey2 19 ارسال شده در آبان 94 سلام و وقت بخیر می خواهم جوملا را در لوکال نصب کنم . افزونه های مورد نظرم را روی آن نصب کنم. سپس مطالب و عکس های و فیلم ها و... را در آن قرار دهم و سرانجام آن را آپلود کنم و به صورت آنلاین استفاده کنم. لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایید و یا اگر آموزشی وجود دارد معرفی کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webpa90 5 ارسال شده در آبان 94 باسلام بعد از اینکه کارتون رو در لوکال از طریق wamp و یا xampp به اتمام رسوندید یه خروجی از دیتابیستون میگیرید و در phpmyadmin هاستتون ایمپورتش می کنید. فایلها رو هم زیپ می کنید در مسیر public_html هاستتون آپلود و سپس اکسترکت می کنید در نهایت در فایل configuraton.php باید نام دیتابیس،نام کاربری و رمزعبور دیتا بیس و مسیر log و tmp رو اصلاح کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در آبان 94 نمیخواد فایل نصبی درست کنیم و پوشه اینستالیشون و ... ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webpa90 5 ارسال شده در آبان 94 بعد از اینکه کارتون تموم شد.نیاز به نصب نیست فقط فایلها رو اپلود کنید دیتابیس رو ایمپورت فابل configuration.php ارتباط بین فایل ها دیتابیس را برقرار می کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر