doublf 0 ارسال شده در آبان 94 سلام بنده یک فروشگاه اینترنتی به ادرس doublf.ir درست کردم چون مبتدی هستم در قسمت پرداخت آنلاین و سبد خرید مشکل دارم پیش فرض سبد خرید قالبی که خریدم یک مقدار پیچیدس و برای کاربر ساده نیست اگر بخوام یه سبد خرید ساده با پرداخت آنلاین داشته باشم ( پارس پال - پی پال - جهان پی یا ... ) باید چه کنم ؟ کسی هست که در ازای دریافت وجه این کارارو انجام بده برام ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 94 درود بر شما یک سایت فروشگاهی می خواهید ؟ دقیقا چه محصولاتی می خواهید به فروش برسانید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
doublf 0 ارسال شده در آبان 94 درود بر شما یک سایت فروشگاهی می خواهید ؟ دقیقا چه محصولاتی می خواهید به فروش برسانید ؟ سایت کامل هست داخلش بدلیجات میفروشم منتهی سبد خریدی که پیش فرض داخل سایتم هست پیچیدس و خریدار رو سردرگم میکنه میخوام یه سبد خرید با کارایی ساده داشته باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 94 درود بر شما اینجا جستجو ای داشته باشید ببینید چیزی که می خواهید می تونید پیدا کنید ... https://www.google.com/search?q=vituemart+cart+module&ie=utf-8&oe=utf-8 1 واکنش ها : doublf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر