روناتا 6 ارسال شده در آبان 94 سلام دوستان میشه لطفا بگید قالب های تک صفحه ای چه مشکلاتی و یا چه مزایایی دارند؟ اصلا این قالب ها دردسر ساز نیستند بعدا؟ جایگاه های ماژولشون به نظرتون خوبه؟ میشه لطفا کمک کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در آبان 94 سلام دوستان میشه لطفا بگید قالب های تک صفحه ای چه مشکلاتی و یا چه مزایایی دارند؟ اصلا این قالب ها دردسر ساز نیستند بعدا؟ جایگاه های ماژولشون به نظرتون خوبه؟ میشه لطفا کمک کنید ممنون میشم بعدشم اگه میشه یه سایت بهم معرفی کنید برای خرید قالب تجاری ترجیحا تک صفحه ای نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در آبان 94 سلام دوستان میشه لطفا بگید قالب های تک صفحه ای چه مشکلاتی و یا چه مزایایی دارند؟ اصلا این قالب ها دردسر ساز نیستند بعدا؟ جایگاه های ماژولشون به نظرتون خوبه؟ میشه لطفا کمک کنید ممنون میشم بعدشم اگه میشه یه سایت بهم معرفی کنید برای خرید قالب تجاری ترجیحا تک صفحه ای دوستان کسی جواب نمیده؟ :( :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در آبان 94 دوستان کسی جواب نمیده؟ :( :( چند روز پیش یکی از آشنایان گفت وردپرس خیلی پیشرفت کرده و خیلیا رفتن اون سمت اما میبینم این تالار هم داره خلوت میشه چون قبلا ها یه سوال میذاشتی فورا جواب میدادن اما الان نه کاشکی جوملا دوباره جون بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 94 سلام خیر دوست عزیز وردپرس همان طور که در اساس نامه اش مشخصه برای ساخت یک وبلاگ پیشرفته است ولی خب به خاطر سهولت کار با اون خیلی ها سایت هاشون رو با اون طراحی کردند. دلیل خلوت بودن تالار بیشتر مربوط یه شلوغ شدن اوقات مدیران جومیناست که خب باعث این دیرکرد در پاسخگویی بشه. و اما در مورد سوال شما: خیر قالب های تک صفحه ای به هیچ وجه مشکل ساز نیستند و مثل دیگر قالب ها قابل استفاده هستند فقط یک ویژگی خاص دارند اونم همین تک صفحه بودن است. در مورد خرید محصولات تجاری من جومینا مارکت رو پیشنهاد میکنم: http://joominamarket.com ارادت. 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در آبان 94 سلام خیر دوست عزیز وردپرس همان طور که در اساس نامه اش مشخصه برای ساخت یک وبلاگ پیشرفته است ولی خب به خاطر سهولت کار با اون خیلی ها سایت هاشون رو با اون طراحی کردند. دلیل خلوت بودن تالار بیشتر مربوط یه شلوغ شدن اوقات مدیران جومیناست که خب باعث این دیرکرد در پاسخگویی بشه. و اما در مورد سوال شما: خیر قالب های تک صفحه ای به هیچ وجه مشکل ساز نیستند و مثل دیگر قالب ها قابل استفاده هستند فقط یک ویژگی خاص دارند اونم همین تک صفحه بودن است. در مورد خرید محصولات تجاری من جومینا مارکت رو پیشنهاد میکنم: http://joominamarket.com ارادت. ممنون از پاسختون اما من یکی دو جا سراغ گرفتم گفتن این قالب ها درون خودشون یه نسخه از جوملا داردن میشه درباره نصب هم یه توضیح مختصر بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 94 ممنون از پاسختون اما من یکی دو جا سراغ گرفتم گفتن این قالب ها درون خودشون یه نسخه از جوملا داردن میشه درباره نصب هم یه توضیح مختصر بفرمایید ببینید فرقی نداره که قالبتون تک صفحه ای باشه یا معمولی همه وب سایت های آماده دارای یک جوملا با افزونه های مورد نیاز و یک قالب می باشد که به صورت آسان نصب میتونید روی هاست نصب کنید. دقیقا مثل نصب جوملای عادی. 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر