m-amin 0 ارسال شده در فروردین 90 به یاد حق سلام به تمامی مدیران و کاربران سایت جومینااااااااا میرم سر اصل مطلب : من وقتی میخوام افزونه ای رو نصب کنم ارور زیر رو میده . همه ی پرمیشن های پوشها هم قابل ویرایشه ولی نمیدونم ئواسه چی ارور میده. اصلا هیچ چیزی نصب نمیشه چه کامپوننت چه ماژول و . . . JFolder::create: عدم ایجاد پوشه Unable to write entry با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 دوست من مطمئن باشيد سطح دسترسي ها درست نيست.پوشه تمپ و كش و ماژول ها و كامپوننت ها رو برروي 777 قرار دهيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در فروردین 90 آقار ممنون ولی من رفتم تو سطح دسترسی پوشه ها دیدم همه قابل ویرایش هستن و سبز رنگ ، من باید چیکار کنم ، راه دیگه ای نداره ؟ چند روز پیش هم یه مشکل دیگه داشت این بود که دسترسی پوشه ی تمپ و لاگ 777 بود اما غیر قابل ویرایش بودن که یکی از رفیقام رفت درستش کرد ولی الان همه قابل ویرایشن :-/ من کارم به خاطر همین گیره نمیشه به صورت دستی نصب کرد ویا طور دیگه ای؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست بار ها در این مورد در انجمن بحث شده. به خاط اینکه این مشکل به طور وفور برای بچه ها پیش میاد آقای تهرانی یک آموزش کامل در سایت منتشر کردند اگه تمام نکات رو رعایت نمایید حل میشه اگه هم مشکلتون باقی موند میتونید مخصاتتون رو بفرستید برام تا براتون حل کنم. http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=282&Itemid= موفق باشید یا فاطمه (س):thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در فروردین 90 د.وستان باز هم جواب نداد :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام باور کنید با کمی جستجو در انجمن 99% به نتیجه می رسید چون بارها در این مورد بحث شده حتی تنظیمات ftp و پوشه tmp و logs و... در کنترل پنلهای مختلف هاست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 آقا فضای هاستت جا داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در فروردین 90 آره داداش حدود 20 یا 30 مگابایت جا داره من یه کامپوننتو ییا ماژول 500 کیلوبایتی هم نمیتونم نصب کنم :s:( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 اگه مشکلی نیست یوزر و پسورد هاست و جوملا را ارسال کنید ( پیام خصوصی) تا چک کنیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 روشی برای حل این مشکل پیدا نکردم. ولی می تونید از روش های نصب از پوشه نصب از آدرس افزونه های خودتون را نصب کنید تا یک جستجو و بررسی کنیم ببینیم این مشکل چی هست و چطوری برطرف میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 روشی برای حل این مشکل پیدا نکردم. ولی می تونید از روش های نصب از پوشه نصب از آدرس افزونه های خودتون را نصب کنید تا یک جستجو و بررسی کنیم ببینیم این مشکل چی هست و چطوری برطرف میشه من چند جا سوال کردم و این مشکل رو کسایی دارن که از پنل پلسک بر روی هاستشون استفاده میکنن و ازشون پرسیدم گفتن باید safe mode رو خاموش کنم ، از کجا باید این کار رو بکنم ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 بايد با مدير سرور تماس بگيريد و اونها خاموش كنند كه البته بعيد ميدونم! بهتر است قبل از خريد هاست نسبت به سازگار بودن با جوملا مطمئن شويد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من از سایت آشیانه هاست گرفتم ، چون امنیت برام مهمه و 2 بار ه-ک شدم :-/ الان باید چیکار کنم؟اگه سیف مد هم جواب نده چی؟:x (9)::64 (29)::putertired::x (20): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام این تاپیک رو هم مطالعه کنید... http://forum.joomina.ir/thread-3547.html?highlight=safe اگر ادمین سرورتون قبول نکردن که خاموش کنه ازش راهی رو طلب کنید که مشکلتون در سرور ایشان رفع بشه... ! (امیدوارم نتیجه ای داشته باشه!) به قول آقای گنجی: بهتر است قبل از خريد هاست نسبت به سازگار بودن با جوملا مطمئن شويد! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر