avatararea 7 ارسال شده در آبان 94 با عرض سلام بنده پلاگین پرداخت بانک ملت رو از سایت جومینا که دوستان زحمت آماده سازیش رو کشیده بودند دانلود و نصب کردم اما وارد تنظیمات پلاگین که می شم تب تنظیمات عمومی محتوایش نمایش داده میشه اما تب پیکر بندی صفحه ای خالی است! با زبان انگلیسی هم چک کردم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در آبان 94 لازم به ذکر است که داخل سایت جومینا ذکر گردیده بود که این پلاگین از جوملا نسخه 3 پشتیبانی میکند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در آبان 94 دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 94 درود بر شما طبق آموزش پیش رفتید ؟ این پلاگین نیست , یک کامپوننت می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در آبان 94 درود بر شما طبق آموزش پیش رفتید ؟ این پلاگین نیست , یک کامپوننت می باشد بله جناب میری ، من یک توضیح کامل برای شما داخل پیغام خصوصی ارسال کردم ممنون میشم ملاحظه بفرمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sp_an63 1 ارسال شده در آبان 94 بله جناب میری ، من یک توضیح کامل برای شما داخل پیغام خصوصی ارسال کردم ممنون میشم ملاحظه بفر سلام خسته نباشید و ممنون از پشتیبانی عالیتون من هم همین مشکل رو با این کامپوننت دارم موقع نصب یه ارور میده و پیکربندی رو در پیج مدیریت خالی میاره لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sp_an63 1 ارسال شده در آبان 94 راه حل: من از cpanel رفتم به پوشه components/com_jshopping/payments یه فلدر با نام pm_mellat ایجاد کردم و کامپوننت رو دوباره نصب کردم 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در آبان 94 راه حل: من از cpanel رفتم به پوشه components/com_jshopping/payments یه فلدر با نام pm_mellat ایجاد کردم و کامپوننت رو دوباره نصب کردم متشکر دوست عزیز مشکل من هم با این روش شما حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر