jamalmoosavi 0 ارسال شده در فروردین 90 [align=LEFT]<?php echo "day:"?> <?php echo JHTML::_('date', 'now') ?> کد فوق رو برای نمایش تاریخ در سایت قرار دادم اما نمی خوام ساعت در کنارش بیاد چکار کنم www.masumieh.com [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 این مربوط به نسخه جوملایی است که دارید استفاده میکنید احتمالا از جوملای joomla.ir استفاده میکنید درسته ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jamalmoosavi 0 ارسال شده در فروردین 90 بله من از نسخه joomla.ir استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 در joomla.ir برای تابع date تعریف شذه که زمان رو هم نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jamalmoosavi 0 ارسال شده در فروردین 90 چجوری میشه درستش کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 باید تابع تاریخ را ویرایش کنی یا فایل تاریخ را با جوملا های دیگه عوض کن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 جوملا تون رو با جومفا آبدیت کنید مشکل حل می شه اگر به برنامه نویسی آشنایی دارید که دوستان گفتند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jamalmoosavi 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 باید تابع تاریخ را ویرایش کنی یا فایل تاریخ را با جوملا های دیگه عوض کن موفق باشید این تابع تاریخ رو از کجا باید پیدا کنم باید تابع تاریخ را ویرایش کنی یا فایل تاریخ را با جوملا های دیگه عوض کن موفق باشید این تابع تاریخ رو از کجا باید پیدا کنم من این مسیر رو پیدا کردم و تابع را اصلاح کردم اما تغییری نکرد \libraries\joomla\utilities نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر