admin_av 0 ارسال شده در مهر 94 با عرض سلام و احترام خدمت همه شما متخصصین محترم من تصمیم دارم وب سایتی را برای کاری خاص بر پایه جوملا 3 ایجاد کنم قرار است طی فرایندی مشترکین من پولی را به حساب بانک ملت واریز کنند چطور میتونم در داخل کنترل پنل وب سایت ، فرایند واریز پول توسط مشترکینم را ببینم ؟ چطور میتونم به صورت اتوماتیک بسته به نوع پرداخت برای مشترکین پیامک ارسال کنم ؟ آیا چنین قابلیت هایی در جوملا و یا بقیه مدیریت های محتوا وجود دارد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در آبان 94 با سلام ... خوب برای اینکار اول بگویید از چه سیسستمی استفاده میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در آبان 94 با عرض سلام و احترام خدمت همه شما متخصصین محترم من تصمیم دارم وب سایتی را برای کاری خاص بر پایه جوملا 3 ایجاد کنم قرار است طی فرایندی مشترکین من پولی را به حساب بانک ملت واریز کنند چطور میتونم در داخل کنترل پنل وب سایت ، فرایند واریز پول توسط مشترکینم را ببینم ؟ چطور میتونم به صورت اتوماتیک بسته به نوع پرداخت برای مشترکین پیامک ارسال کنم ؟ آیا چنین قابلیت هایی در جوملا و یا بقیه مدیریت های محتوا وجود دارد ؟ کلا شما واریز را میبینید معمولا بخاهید یا نخاهید ولی لطفا به ما بگویید از چه سیستم فروشی استفاده میکنید!!!!!!!!!!!!!!!11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در آبان 94 من از هیچ سیستم فروشی استفاده نمیکنم خواهش دارم شما به من راهی را بگید که بتونم کل اطلاعاتی که در وب سایت بانک ملت دارم رو بتونم در درون سایت خودم داشته باشم و بتونم داخلش جستجو انجام بدم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emad68 1 ارسال شده در آبان 94 سلام من فکر کنم متوجه شدم چی میخوان. بانک ملت یه سیستم داره که باید برنامه نویسی کرد و توسط اون میشه تراکنش ها رو مشاهده کرد و جستجو کرد. منظور شما همینه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در آبان 94 سلام من فکر کنم متوجه شدم چی میخوان. بانک ملت یه سیستم داره که باید برنامه نویسی کرد و توسط اون میشه تراکنش ها رو مشاهده کرد و جستجو کرد. منظور شما همینه؟ میشه یه نمونه از اون چیزی که دارید میگید رو نشانم دهید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kak2s2006 0 ارسال شده در دی 94 سلام موقع پرداخت به صفحه ای با ارور زیر میره و مینویسه در حال انتقال به بانک... ولی نمیره به بانک وصل نمیشه متاسفانه خیلی فوریه... Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/..../public_html/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php:3) in /home/..../public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 532 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 94 درود بر شما در اصل باید یک تاپیک جدید باز کنید ولی چون فوری همین جا پیگیر کار شما هستیم مطمئن هستید که مشکل از بانک نیست ؟ ای پی سرور شما رو بانک ذخیره کرده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر