Roshan14 0 ارسال شده در مهر 94 با سلام به همه دوستان؛ من جوملا 2/5 را به 3.4.4 ارتقاء دادم ولی دیگر سایت بالا نمی آید و خطای 500 - JHtmlBehavior::mootools not found میدهد و مدیریت سایت هم بهم ریخته .j25_legacy را هم نصب کردم البته فایل زیپ کوچکتر را که داخل فایل زیپ اصلی بود.باز هم درست نشد.آیا قالب نا سازگار است؟ من تنها افزونه ای که روی جوملا 2/5 نصب کرده بودم ویرایشگر html بود.پس اشکال از کجاست؟ از راهنمایی شما سپاسگزارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 94 با سلام بطور کامل توضیح دهید که ارتقا رو به چه صورتی انجام دادید ؟ آیا در حین ارتقا این خطا رخ میده یا یعد از ارتقا و با انجام کار خاصی یا ... ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roshan14 0 ارسال شده در مهر 94 با سلام بطور کامل توضیح دهید که ارتقا رو به چه صورتی انجام دادید ؟ آیا در حین ارتقا این خطا رخ میده یا یعد از ارتقا و با انجام کار خاصی یا ... ؟ با سلام؛ چون ازطریق عادی نشد از طریق دانلود و نصب آخرین آپدیت انجام دادم. ( Joomla_3.4.4-Stable-Update_Package) مدیریت را با بسته فارسی ساز فارسی کردم این خطا پس از ارتقاء و مراجعه به سایت اتفاق افتاده .آیا باعثش ناسازگاری قالب ورتکس شیپ 5 با جوملا3 نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر