mahmoodj 0 ارسال شده در مهر 94 سلام بعد از نصب ویرچومارت در جوملا3.4 با خطای Fatal error: Call to undefined method JHtml::getJSObject() in /home/sunuir/domains/ghorfe135.ir/public_html/libraries/cms/html/bootstrap.php on line 476 مواجه شدم و دیگه جوملا بالا نیومد ممنون می شم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 با افزونه فعال یا غیرفعال کردن افزونه های جوملا که لینکش در امضای بنده موجوده ویرچومارت رو غیرفعال و اخرین نسخه سازگار با جوملا ۳.۴ رو نصب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahmoodj 0 ارسال شده در آبان 94 با افزونه فعال یا غیرفعال کردن افزونه های جوملا که لینکش در امضای بنده موجوده ویرچومارت رو غیرفعال و اخرین نسخه سازگار با جوملا ۳.۴ رو نصب کنید. من اخرین نسخه رو از خود سایتش دریافت کردم و نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 94 نسخه دقیق جوملاتون چنده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر