chavosh 30 ارسال شده در مهر 94 با سلام خدمت دوستان آخرین ورژن sh404SEF نصب کردم بعد با تنظیمات پیش فرض خود sh404SEFسئو سازی رو فعال کردم مشکلات به وجود آمد 1-قسمت ورود فاکتورجومینا 2-منو مجموعه های جومینا 3-ماژول های جومینا غیر فعال شده وقتی کلیک میکنم خطا میده ولی خرید از سیستم مشکلی ندارد فکر کنم بخاطر کوتاه کردن لینک ها باشد دوستان ممنون میشوم مشکل رو بفرمایید و راه حلی ارائه فرمایید.باسپاس آدرس سایت : www.projehmemari.com کدخطا : ad karma: we can't find that page!You asked for http://www.projehmemari.com/component/com_joominaflileselling/Itemid,124/view,factor/, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ? the link you clicked to arrive here has a typo in it or somehow we removed that page, or gave it another name or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در مهر 94 با سلام دوستانی که بر روی سایت شون افزونه sh404sef وسیستم فروش فایل جومینا رانصب دارند ممنون میشوم بفرمایید شما هم با چنین مشکلی بر خورده اید؟باسپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر