salamander 0 ارسال شده در مهر 94 سلام من یک سایت دوزبانه طراحی کردم که میخوام زمانی که کاربر از کشورهای دیگه وارد میشه سایت به صورت هوشمند بتونه بفهمه که باید الان اینگلیسی بشه و زمانی هم که از ایران وارد میشه زبان فارسی نشون بده اصلا یه همچین چیزی امکان داره دوستان مرسی از پاسخ گوییتون در ضمن در مورد روتور ها هم اطلاعات دارم فقط بگید همچین افزونه ای وجود دارد یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما راه زیاده مثلا یک راه اینه که یک پلاگین سیستمی نوشته شود که ای پی کاربر رو هنگام ورود چک کند یا راه بعدی این است که با htaccess نوشته شود البته من با htaccess رو بصورت عملی ندیدم که انجام بدن این کار رو ولی فکر کنم بشه به هر حال من راه اول رو ترجیح میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salamander 0 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما راه زیاده مثلا یک راه اینه که یک پلاگین سیستمی نوشته شود که ای پی کاربر رو هنگام ورود چک کند یا راه بعدی این است که با htaccess نوشته شود البته من با htaccess رو بصورت عملی ندیدم که انجام بدن این کار رو ولی فکر کنم بشه به هر حال من راه اول رو ترجیح میدم با سلام خدمت مهندس میری و اینکه چقدر زمان میبره مهندس جان این پلاگین چقدر هزینه داره برای ما لطفا بگید تا من به مشتری اعلام کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما اگر بخواهید پلاگین براتون نوشته بشه بله هزینه داره به بنده ایمیل بزنید miri.joomina@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر