Mrhossein 4 ارسال شده در مهر 94 سلام.من برای سایت جوملایی خودم به افزونه ای نیاز دارم که به من بگه در روز چند بازدید کننده داشتمو در هر ماه چند بازدید کننده مجددا به سایت ما بر می گردند.هر بازدید کننده از چه سایت یا موتور جستجویی به سایت ما ارجاع شده،در صورت ارجاع از موتور جستجو چه عبارت یا کلمه ای رو جستجو کرده که بواسطه اون سایت ما در نتایج جستجو نشون داده شده.کاربران از کدام نقطه کشور به سایت ما سر زدند.هر کاربر چند دقیقه در سایت فعایت داشته؟هر کاربر کدوم صفحات سایت رو بازدید کرده؟احیانا چه مطالبی از سایت کپی شده و چه فایل هایی دانلود شده؟لطفا راهنمایی کنید.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما همچین چیز بدین جامع ای وجود ندارد اما می توانید صبر کنید شاید کسی اسکریپت یا افزونه ای دیده باشد که همه امکانات بالا را داشته باشد ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در مهر 94 بهترین راه استفاده از گوگل آنالایتیک هست که البته نیاز به ف ی ل ت ر شکن داره سایتی مثل histats.com هم یکسری چیزهایی که میخواهید رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر