sari 1 ارسال شده در مهر 94 با عرض سلام و خسته نباشید.اول تشکر میکنم از سایت مفید و پرمحتوایی که دارید.من تازه کار با جوملا رو از طریق فیلمهای آموزشیتون شروع کردم و میخواستم یه افزونه اسلاید شو که از همین سایت دانلود کردم رو نصب کنم مثل(newslider_special_joominaوmod_accordion_image_slider_joomina-ir)ولی متاسفانه موقع نصب افزونه اررور میده: اخطارJInstaller: :Install: ناتوان در یافتن فایل XML یا خطایک خطا در بارگذاری فایل به سرور رخ داده است اگه میشه راهنماییم کنید مرسی از زحماتتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 94 سلام معمولا افزونه های جومینا روشون رمز قرارداره ازفشرده خارج کن به احتمال زیاد دوتا فایل یکی عکس افزونه دیگری خود افزونه از داخل پوشه افزونه بزن نصب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sari 1 ارسال شده در مهر 94 سلام معمولا افزونه های جومینا روشون رمز قرارداره ازفشرده خارج کن به احتمال زیاد دوتا فایل یکی عکس افزونه دیگری خود افزونه از داخل پوشه افزونه بزن نصب مرسی از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) ... ویرایش شده مهر 94 توسط Reza Dindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر