tssh 0 ارسال شده در مهر 94 سلام دوستان من یک سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. من میخوام یک مطلب ایجاد کنم و داخل محتوای مطلب از ماژول اسلایدشو استفاده کنم. برای اینکه بتوان یک ماژول رو به یک مطلب اختصاص داد، کامپوننت ModuleAnyWhere رو نصب کردم. حالا مشکلم اینجاست که من هر ماژولی رو insert میکنم درست اجرا میشه بجز ماژول اسلایدشو. یعنی اسلایدشوم رو به صورت یک تصویر ثابت نمایش میده بدون هیچ حرکتی. چیکار باید بکنم؟ هدف اصلیم این هست که یک سری اسلاید شو رو در صفحاتی قرار بدم ، اسلاید شو رو فقط میتوان به صفحاتی که به منوهای اصلی متصل هستند، اختصاص داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما احتمالا یا جی کوئری های ماژول یا اجرا نمی شوند به درستی یا تداخل ایجاد می شود اینگونه موارد باید برسی گردد که مشکل از چی می تواند باشد بدین سادگی نمی توان جواب قطعی داد اسلایدشو های دیگری را هم تست بفرمایید ببینید همین مشکل را دارید یا خیر ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر