chavosh 30 ارسال شده در مهر 94 با سلام خدمت دوستان جومینایی برای اینکه به توانم در گلونال نیوز عکس مطالب رو نشان دهم یک عکس در مطالب از قسمت( تصاویر و پیوندها) در قسمت (تصویر مقاله کامل) عکس را اضافه کردم بخوبی عکس را در گلوبال نیوز آورد وقتی که برروی عکس کلید میکنیم به صفحه ای که عکس فایلی برای فروش قرارداده شده میرود مشکل ایجاست دوتا عکس قراردارد چطور میشود عکسی که در مطلب قراردادم را حذف کنم که فقط عکس فروش فایل جومینا تنها باشد؟باسپاس http://www.projehmemari.com/36-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%87%D8%A7/304-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D8%B1.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مهر 94 با سلام خدمت دوستان جومینایی برای اینکه به توانم در گلونال نیوز عکس مطالب رو نشان دهم یک عکس در مطالب از قسمت( تصاویر و پیوندها) در قسمت (تصویر مقاله کامل) عکس را اضافه کردم بخوبی عکس را در گلوبال نیوز آورد وقتی که برروی عکس کلید میکنیم به صفحه ای که عکس فایلی برای فروش قرارداده شده میرود مشکل ایجاست دوتا عکس قراردارد چطور میشود عکسی که در مطلب قراردادم را حذف کنم که فقط عکس فروش فایل جومینا تنها باشد؟باسپاس http://www.projehmemari.com/36-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%87%D8%A7/304-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D8%B1.html عکسو از اون طریق نزار بلکه تو خود ادیتور بزار| توادیتور عکس مورد نظرو بزار بعد متنو پشتبندش قراربده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در مهر 94 عکسو از اون طریق نزار بلکه تو خود ادیتور بزار| توادیتور عکس مورد نظرو بزار بعد متنو پشتبندش قراربده ممنون از توجه شما چون تو ادیتور مطلب تگ فروش فایل رو قرار دادم برای نمایش در صفحه اول (پیش خوان سایت )نمی توانم چیز دیگری قرار دهم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در مهر 94 باسلام خوب با css عکس مورد نظر رو مخفی کنید یاعلی 2 واکنش ها : رضاقاسمی و chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در مهر 94 باسلام خوب با css عکس مورد نظر رو مخفی کنید یاعلی باسلام ممنون از توجه شما جناب شعاع ممنون میشوم آدرس محل کد عکس رو بفرمایید و مربوط به کدام کد میباشد؟باسپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در مهر 94 باسلام خوب با css عکس مورد نظر رو مخفی کنید یاعلی ممنون از راهنمایی شما دوستان از داخل css قالب پیداش کردم واصلاح شد.با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر