bartar 26 ارسال شده در فروردین 90 سلام. من فروم مای بی بی 1.6 رو نصب کردم و قالبی می خوام که مثل قالب فروم جومینا زیبا باشه. چطوری این قالب رو می تونم پیدا کنم؟ داخل سایت مای بی بی هم گشتم نبود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 اين قالب اختصاصي طراحي شده.شايد در اينده كه قالب جديدي براي انجمن آماده شد عمومي منتشر بشه ولي فعلا امكان انتشار عمومي اين قالب نيست. اگر هم منظورتون قالبي است كه با اينترنت اكسپلورر نمايش داده ميشه و آبي رنگ است در انجمن ماي بي بي ايران موجود است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehotkhan 0 ارسال شده در تیر 90 سلام ، قالبه خیلی خوبه، اگه لطف کنید به قسمت از کداش رو هم بدید ممنون میشم ، میخوام قسمت امضای کاربر مثل این قالب بشه ، کدش رو نمیگید؟:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز عزیز یک بردار ساده اسن که انداخم دور امضا ! شما میتونید حالهای خیلی بهتر از این رو هم برای قسمت امضا ایجاد کنید ! یک سر به پشتیبان مای بی بی mybbiran بزنید چندیت حالت توضیح داده شده . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در مرداد 90 با اجازه آقای شمسی من از کد سورس فروم برداشتم و کدهای مای بی بی رو روش گذاشتم. اما آموزش.(من توی مای بی بی ایران ندیدم همچین چیزی رو!!!!) به قسمت قالبها برین و این قسمت رو باز کنید postbit_signature حالا این کد ها رو به جای کدهای موجود وارد کنید امضای {$post['username']} {$post['signature']} حالا شما می تونید یک امضا مثل جومینا داشته باشید لطفا هر کسی که از این آموزش لذت برد و نیازشو بر طرف کرد بر روی دکمه تشکر کلیک کند . سپاسگزارم . :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehotkhan 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام آقای شمسی ، یه سوال دارم ، جان من نگو برم مای بی بی ایرن ، نیست منوی بالای این فروم رو آموزش ساختش رو میزاین؟ یه منو مثل منوی بالایی میخوام درست کنم ، ولی بلد نیستم ، همون که لینک های جومیینا و جوملا رو قرار دادیدن ، پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin_blog 0 ارسال شده در مرداد 90 با اجازه آقای شمسی من از کد سورس فروم برداشتم و کدهای مای بی بی رو روش گذاشتم. اما آموزش.(من توی مای بی بی ایران ندیدم همچین چیزی رو!!!!) به قسمت قالبها برین و این قسمت رو باز کنید postbit_signature حالا این کد ها رو به جای کدهای موجود وارد کنید امضای {$post['username']} {$post['signature']} حالا شما می تونید یک امضا مثل جومینا داشته باشید لطفا هر کسی که از این آموزش لذت برد و نیازشو بر طرف کرد بر روی دکمه تشکر کلیک کند . سپاسگزارم . :thankyou: قابل توجه این دوست عزیزمون: http://community.mybbiran.com/thread-1640.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر