oranjilar 1 ارسال شده در مهر 94 باسلام دوستان من بعد از ارتقای جوملا 3.3.ایکس به 3.4.4 با مشکلی مواجه می شم. وقتی به مدیریت قالب می ریم یا بعضی جاهای دیگه دکمه های ذخیره کار نمی کنند. هیچ کدومشون. به نظرتون مشکل چیه؟ این قضیه رو در چندین قالب مشاهده کردم. کسی می تونه راهنمایی کنه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما مطالب و نه مجموعه ها هم کار نمی کنند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oranjilar 1 ارسال شده در مهر 94 سپاس از شما تو بعضی از کامپوننت هاو پلاگین های خاص هم همین حالت پیش میاد. اما مهمترین بخشی که از کار میوفته در قسمت مدیریت قالب وقتی به مدیریت قالبمون می ریم دیگه ذخیره ها کار نمی کنند و نمیشه هیچ تغییری داد که خیلی اذیت میکنه. ممنون میشم از دوستان کسی راهنمایی کنند. باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oranjilar 1 ارسال شده در مهر 94 دوستان راه حل رو از سایت joomshaper پیدا کردم. می فرستم شاید به درد دوستانی که مشکل من رو داشتند بخوره. به آدرس زیر برید: 'plugins\system\helix\js\admin\layout.admin.js' در خط 143 عبارت return false; را به return true; تغییر بدید. مشکل کامل حل میشه. موفق باشید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر