hdiz 0 ارسال شده در مهر 94 با سلام و خسته نباشید. من چند روز پیش افزونه jsourse رو نصب کردم و یه آدرس جدید براش تعیین کردم ولی بعد حالا یا اشتباه زدم یا اون مشکل داشت یا حالا هر اتفاقی که افتاد من دیگه نتونستم دیگه وارد بخش مدیریت بشم.به خاطر همین مجبور شدم از توی phpmyadmin پلاگین رو حذف کردم.بعد هم که وارد مدیریت شدم خود افزونه رو پاک کردم.اما الان داره یه مشکلاتی ایجاد میکنه و داره سایت رو میریزه به هم.همش یه خطا در مورد ssl یا sql میده.در قسمت مطالب هم به زور میره وقتی هم که میره یه اتفاقی میوفته و همه خط ها به چیز عجیب غریب در میاد.کلا میریزه به هم. ممنون میشم از دوستان که راهنمایی کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) هر کاری که میخوام تو قسمت مطالب بگنم اینو میگه.راهنمایی کنید. Unknown column 'e.name' in 'field list' SQL=SELECT e.element, e.name FROM uwld4_extensions as e WHERE e.client_id = 0 AND e.type = 'template' AND e.enabled = 1 ویرایش شده مهر 94 توسط hdiz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در مهر 94 اصلا من دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم.هرچیزی که میزنم یه اتفاقی میوفته.همش ارور Unknown column میده.چیکار کنم؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در مهر 94 دوستان کسی کمکم نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما از دیتابیس چگونه پاک کردید ؟ ببینید جدول extensions ستونی به نام name داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مهر 94 با سلام و خسته نباشید. من چند روز پیش افزونه jsourse رو نصب کردم و یه آدرس جدید براش تعیین کردم ولی بعد حالا یا اشتباه زدم یا اون مشکل داشت یا حالا هر اتفاقی که افتاد من دیگه نتونستم دیگه وارد بخش مدیریت بشم.به خاطر همین مجبور شدم از توی phpmyadmin پلاگین رو حذف کردم.بعد هم که وارد مدیریت شدم خود افزونه رو پاک کردم.اما الان داره یه مشکلاتی ایجاد میکنه و داره سایت رو میریزه به هم.همش یه خطا در مورد ssl یا sql میده.در قسمت مطالب هم به زور میره وقتی هم که میره یه اتفاقی میوفته و همه خط ها به چیز عجیب غریب در میاد.کلا میریزه به هم. ممنون میشم از دوستان که راهنمایی کنن. دوست عزیز اگه زیاد وارد نیستی به مدیر سرورت بگو برات بکاپ برگردونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر