rashidd 2 ارسال شده در مهر 94 با سلام من از افزونه دی جی کلاسیفید استفاده می کنم حالا می خوام از ما ژول dj-classified_item استفاده کنم تنها مشکلی که دارم اینه که تمام آگهی ها رو زیر هم نشون می ده می خوام این ماژول طوری باشه فرضا 10 آگهی نمایش بده و بعد صفحه بندی داشته باشه و به صفحه بعدی بره لطفا راهنمایی کنید چه کدی و کجا باید وارد کنم مدتی هست جواب سوال ها رو نمی دید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مهر 94 با سلام من از افزونه دی جی کلاسیفید استفاده می کنم حالا می خوام از ما ژول dj-classified_item استفاده کنم تنها مشکلی که دارم اینه که تمام آگهی ها رو زیر هم نشون می ده می خوام این ماژول طوری باشه فرضا 10 آگهی نمایش بده و بعد صفحه بندی داشته باشه و به صفحه بعدی بره لطفا راهنمایی کنید چه کدی و کجا باید وارد کنم مدتی هست جواب سوال ها رو نمی دید تا اونجا که من می دونم با اون ماژول نمیشه همچین کاری کرد/واسه همینه کسی جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در مهر 94 می دونم به صورت پیشفرض نمی شه اما باید برنامه نویسی بشه بلا خره یکی باید بلد باشد توی کد هاش تغییرات ایجاد کنه می خوام ببینم کجای کدهاش باید تغیرات ایجاد کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر