chavosh 30 ارسال شده در مهر 94 با سلام خدمت دوستان جومینایی یکی از مشکلات سایت های جوملایی بالا رفتن حجم دیتابیس میباشد. همان طور که در جریان روند حذف مطالب جوملا هستید بعد از حذف مطلب به سطل آشغال انتقال پیدا میکند ودرمرحله بعد باید از سطل آشغال مطلب حذف شود ولی مشکل اینجاست که با حذف مطلب از سطل آشغال مطلب هنوز در دیتابیس باقی میباشد دوستان که با کدنویسی آشنایی دارند ممنون میشویم کد کران جابی که بعد از حذف مطلب از سطل آشغال به صورت اتوماتیک از دیتابیس هم حذف شود با نوشتن این کدیکی از مشکلات جامع جوملای را حل میکند.باسپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما شما 100% مطمن هستند که زمانی که "پاک سازی سطح زباله" را می زنید هنوز در دیتابیس وجود دارند ؟ چون تا جایی که میدونم بعد از انتقال به سطل زباله شما از اونجا که پاک کنید از دیتابیس هم پاک می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما شما 100% مطمن هستند که زمانی که "پاک سازی سطح زباله" را می زنید هنوز در دیتابیس وجود دارند ؟ چون تا جایی که میدونم بعد از انتقال به سطل زباله شما از اونجا که پاک کنید از دیتابیس هم پاک می شود با سلام چند بار تست کردم بعد از حذف مطالب از سطل زباله اون مطلب هنوز در دیتابیس مای اسکیوال باقی بود حتی قبل از حذف .مطلب رو ویرایش میکنم ولی اون مطلب در داخل دیتابیس ویرایش نمیشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما چیزی که شما می گویید غیر منطقی است زمانی که مطلب را ویرایش می کنید ایا دوباره که میخواهید ویرایش کنید تغییرات قبلی پاک می شود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما چیزی که شما می گویید غیر منطقی است زمانی که مطلب را ویرایش می کنید ایا دوباره که میخواهید ویرایش کنید تغییرات قبلی پاک می شود ؟ باسلام ممنون از راهنمایی شما مدیر محترم جناب آقای میری بله حق با شما بود به دلیل اینکه در قسمت دیتابیس مای اسکیوال چند تا ****_content با نامهای مختلف قرار داشت من رو به اشتباه انداخت از داخل فایل کامفیگوریشن محل اصلی رو پیدا کردم و اصلاحات به درستی انجام شد.باسپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر