رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 خوب فقط مطالب نیست شاید ماژولتون یا حتی قالبتون دارای alt نیست 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 94 خوب فقط مطالب نیست شاید ماژولتون یا حتی قالبتون دارای alt نیست چطور می تونم این موضوع رو چک کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 باید view page source بگیرید یا inspect Element یا فایرباگ 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 94 ماژول خبری ارس جوملا که استفاده کردم alt را خالی در نظر می گیرد.چطور می تونم درستش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 ماژولشو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 94 http://s3.picofile.com/file/8217493392/mod_arasnews_www_arasjoomla_ir_1.zip.html آقای قاسمی عزیز یه مشکل دیگه هم با این کاژول دارم در پست جداگانه گذاشتم جواب نگرفتم اگر صلاح دونستید جواب بدید زمانی که روی عکس مطلب کلیک می کنید از طریق کامپوننت مطلب را نمایش میدهد چطور رفع کنم این مشکل و با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 در این ماژول هیچکدام از این دو مشکل رو مشاهده نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 94 در این ماژول هیچکدام از این دو مشکل رو مشاهده نکردم الان تو این سایت سه ماژول وسط صفحه از همین ماژول هستند نگاه کنید لطفا یادتونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در مهر 94 با سلام خدمت دوستان یه سوال برای من پیش اومده در صحبت دوستان از تگ h1 صحبت شده که باید یک بار در صفحه اجرا شود حال من تو سایتم بیش از 50مطلب دارم که سایز تگ عنوان اونها h1 حالا اونها یک تگ حساب میشود یا 50تگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان یه سوال برای من پیش اومده در صحبت دوستان از تگ h1 صحبت شده که باید یک بار در صفحه اجرا شود حال من تو سایتم بیش از 50مطلب دارم که سایز تگ عنوان اونها h1 حالا اونها یک تگ حساب میشود یا 50تگ سلام ببینید شما باید تو هر صفحه از یک تگ H1 نهایت از دوتا تگ H1 استفاده کنید. حالا شما شاید 50 تا مطلب دارید که این 50 تا مطلب همه شون تگهای H1 دارند، ولی هر 50 تا رو در یک صفحه که نشون ندادید، اگر در هر صفحه یک مطلب با تگ H1 باشه خیلی هم خوبه ولی اگر مثلا 5 تا از این مطالب رو در یک صفحه نشون بدی در واقع در یک صفحه 5 تا تگ H1 استفاده کردی و این بده. امیدوارم متوجه شده باشید یا حق ویرایش شده مهر 94 توسط فرهاد سليماني 1 واکنش ها : chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 94 سلام ببینید شما باید تو هر صفحه از یک تگ H1 نهایت از دوتا تگ H1 استفاده کنید. حالا شما شاید 50 تا مطلب دارید که این 50 تا مطلب همه شون تگهای H1 دارند، ولی هر 50 تا رو در یک صفحه که نشون ندادید، اگر در هر صفحه یک مطلب با تگ H1 باشه خیلی هم خوبه ولی اگر مثلا 5 تا از این مطالب رو در یک صفحه نشون بدی در واقع در یک صفحه 5 تا تگ H1 استفاده کردی و این بده. امیدوارم متوجه شده باشید یا حق من در هرمطلبم یک تگ H1 و یک تگ H2 دارم. و مطالب قبلی را هم دارم اصلاح می کنم. یکی از مشکلاتم الان اینه که ماژول خبری ارس جوملا برای تصاویر alt در نظر نمی گیره در صفحه اصلی در حالی که همه تصاویر در مطالبم دارای alt هستند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 دسترسی به سایت رو ارسال کنید من این ماژول رو نصب کردم و عکسا دارای alt بودند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر