shervinam 2 ارسال شده در مهر 94 سلام دوستان چطور یک استایل از یک div رو مخفی کنم ؟؟؟؟؟ مثلا اسم div هست main حالا یک استایل برای اون نوشته شده که من میخوام اون استایل رو مخفی کنم مثلا اگر توی css قالب بنویسم main div{display:none;} کل div ناپدید میشه ولی من فقط میخوام استایلی که براش نوشته شده رو مخفی کنم چطور اینکار رو کنم ؟؟؟ خیلی خیلی مممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما استایلی که در css نوشته رو پاک کنید خب موس رو روش نگه دارید و کلیک راست کنید و inspect element رو بزنید استایلی که داره رو نشون میده در چه خطی قرار گرفته ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervinam 2 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما استایلی که در css نوشته رو پاک کنید خب موس رو روش نگه دارید و کلیک راست کنید و inspect element رو بزنید استایلی که داره رو نشون میده در چه خطی قرار گرفته ... مشکل اینه که ور داشته یه چیزایی رو کد کرده بعد از توی php بهش استایل داده و از اینجور گند کاری ها واس همین میخوام از توی قالب بهش display:none بدم نمی تونم از توی css و php های افزونه کار زیادی بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervinam 2 ارسال شده در مهر 94 مشکل اینه که ور داشته یه چیزایی رو کد کرده بعد از توی php بهش استایل داده و از اینجور گند کاری ها واس همین میخوام از توی قالب بهش display:none بدم نمی تونم از توی css و php های افزونه کار زیادی بکنم مشکل اینه که ور داشته یه چیزایی رو کد کرده بعد از توی php بهش استایل داده و از اینجور گند کاری ها واس همین میخوام از توی قالب بهش display:none بدم نمی تونم از توی css و php های افزونه کار زیادی بکنم اینم آدرس صفحه دمو http://test.kalakhaab.ir/ میخام این لینک و نوشته کپی رایت رو که توی یک style قرار داده حذف کنه نمیخام کل div رو مخفی یا حذف کنم فقط همین لینک و نوشته کپی رایت رو می خوام حذف کنم مثلا با display : none نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر