چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 94 سلام این پلاگین های پرداخت جومینا راچگونه باید کاری کرد که محصولات به تومان باشه موقع پرداخت ریال حساب کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 توی فایلهای افزونه جومشاپینگ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 94 خیر محصولات به تومان باشه اما پلاگین موقع رفتن به در گاه بانک یک صفر اضافه کنه به مبلغ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجیدی 3 ارسال شده در مهر 94 سلام بر اساتید بزرگوار جومشاپینگ برای جوملا سه را به همراه قالب جومینا و کامپوننت پرداخت بانکملت را از سایت خوب شما دریافت نموده و نصب کردم بعد از تنظیمات و هنگام خریداری محصول کاربر به بانک ارجاع نمیشه! قبلا در جوملا 2.5 مشکلی نداشتم - پیغام سیستم اینه Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/amlakema/public_html/satar/components/com_jshopping/payments/pm_mellat/pm_mellat.php on line 189 اساتید خواهشمندم راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 94 این تایپکت درمورد چیز دیگه ایی هست باید تاپکت ایجاد کنی ودرانجا مطرح کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin91 0 ارسال شده در مهر 94 سلام من از کامپوننت جهان پی برای پرداخت جوم شاپینگ استفاده می کنم. بعد از پرداخت به صفحه اصلی سایت من برمیگرده. مبلغ رو کسر میکنه ودر حساب جهان پی نشون میده. ولی خرید انجام نمیشه و مثل این میمونه که خریدار مبلغ رو پرداخت نکرده. در مدیریت هم نشون نمیده و فاکتور ایجاد نمیشه.یعنی کلا خریدی انجام نشده!! از جوم شاپینگ 4.10.5 استفاده میکنم. لطفا راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 دقیق متوجه نشدم شما پرداخت میکنید توی جهان پی تایید میشه ولی توی سایت ثبت نمیشه؟ 1 واکنش ها : afshin91 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 94 من این پست ایجاد کردم درموردقیمت به تومان حالا کسای دیگه اومدن سوالات دیگه می پرسن چرااینجوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin91 0 ارسال شده در مهر 94 دقیق متوجه نشدم شما پرداخت میکنید توی جهان پی تایید میشه ولی توی سایت ثبت نمیشه؟ بله جناب قاسمی. پرداخت میشود ولی در بازگشت به فروشگاه به صفحه اصلی میرود و مثل این است که اصلا پرداختی لنجام نشده. حتی سبد خرید هم محصول را بدون پرداخت نشان میدهد !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin91 0 ارسال شده در مهر 94 سلام حل شد. مشکل تو نام مستعار منوی فروشگاه بود. چون فارسی بود موقع بازگشت به سایت خطا میداد و با انگلیسی کردن نام مستعار مشکل حل شد. http://www.mersa-co.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 من این پست ایجاد کردم درموردقیمت به تومان حالا کسای دیگه اومدن سوالات دیگه می پرسن چرااینجوریه کدوم درگاه رو میخواهید اسمشو بگید تا ویرایش کنم براتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 94 ملی وملت برای جوم شاپینگ اگه امکان داره روش بگید خودم انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) اگر به PHP مسلط باشید میتونم بهتون بگم وگر نه متوجه نمیشید. اگه سایتی دارید که به درگاه وصله دسترسی بدید که زمان ویرایش بتونم تست هم بکنم. ویرایش شده مهر 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 94 باشه نصب میکنم همین جا اطلاع میدم دسترسی پخ میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 94 نصب کردم هر دو مشکل دارن درگاه ملت موقع انتقال به بانک در یک صفحه سفید می مونه وبه بانک نمیره درگاه ملی هم بعد از تایید سفارش بجای رفتن به بانک یک مرحله بیمورد به نام پرداخت داره اما بعدش میره به بانک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 لطفا دسترسی بدید روی سایتتون بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) ارسال شد یک محصول ازمایشی هم ایجاد شد ویرایش شده مهر 94 توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 مشکل بانک ملی حل شد در مورد بانک ملت با نویسنده یعنی آقای میری صحبت کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 94 مشکل تومان حل کردید مشکل مرحله اضافی که داشت راهم حل کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 مشکل تومان حل کردید مشکل مرحله اضافی که داشت راهم حل کردید متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 94 سلام دقت کرده باشید بعدازتایدسفارش بجای اینکه مستقیم بره به درگاه یک صفحه میاد بعد میره این نمیشه حذف کردازمرحله یک نکته دیگه چگونه این افزونه که به تومان کردید یک کپی ازش بگیرم برای خودم که دراینده داشته باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) خیر زیرا بانک ملی یه فرم تولید میکنه برای ارسال به بانک که باید ثبت بشه حتما که به صورت دکمه پرداخت بود من با javascript کاری کردم به محض لود فرم خودکار ثبت بشه این ضعف از بانک ملی است. در آدرس زیر: components/com_jshopping/payments/pm_meli/pm_melli.php اگر اشتباه نکنم و آدرس درست باشه و بازهم اگر اشتباه نکنم و فایل pm_melli.php هم درست باشه فایل pm_melli.php رو در پوشه site/bank/pm_melli.php قرار بدید. ویرایش شده مهر 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 94 سلام یعنی برم به این ادرس وفایل کپی وبافایل موجود درسیستم جای گذین کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 بله من همینکارو انجام دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 94 این پلاگین ملت به بانک نمیره که بخواهیم به تومانش کنم صفحه سفید میادگذارش خطاهم روشن بود اما خطایی نشون ندادمشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر