speciall 0 ارسال شده در مهر 94 درود من در قسمت مقاله یک مقاله ایجاد کردم. ولی اونو به هیچ منو یی لینک ندادم. حالا یک عکس توی سایت گذاشتم. میخوام وقتی روی عکس کلیک کنم بره به اون مقاله. ولی من نمیدونم چه آدرسی باید درقسمت لینک وارد کنم. برای مقالاتی که توی منو ها هستن لینکش رو broswer نشون میده ولی برای مقاله ای که به منو لینک نشده نمیدونم چه آدرسی رو باید بدم. چون مقاله ربطی به موضوع سایت نداره نمیخوام توی سایت نمایش داده بشه. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) درود من در قسمت مقاله یک مقاله ایجاد کردم. ولی اونو به هیچ منو یی لینک ندادم. حالا یک عکس توی سایت گذاشتم. میخوام وقتی روی عکس کلیک کنم بره به اون مقاله. ولی من نمیدونم چه آدرسی باید درقسمت لینک وارد کنم. برای مقالاتی که توی منو ها هستن لینکش رو broswer نشون میده ولی برای مقاله ای که به منو لینک نشده نمیدونم چه آدرسی رو باید بدم. چون مقاله ربطی به موضوع سایت نداره نمیخوام توی سایت نمایش داده بشه. ممنون در زیر ادیتور یک دکمه هست که نوشته مطالب . از این طریق می تونید که لینک رو بدست بیارید. کلا بهتره که شما یک منوی جدید (منظورم کلا یک منو هست ایتم منو منظورم نیست ) بسازید سپس حالا برای این منو جدید یک آیتم ایجاد کنید و به اون مطلب یا مجموعه ی اون مطلب متصل کنید. ولی لازم نیست از طریق ماژولی این منو رو در سایت نمایش بدین . به این ترتیب می تونید ماژول های اون صفحه خاص رو هم کنترل کنید . ویرایش شده مهر 94 توسط تیرداد 1 واکنش ها : speciall نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر