mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 94 با سلام دوستان عزیز لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه از ماژول bt content slider برای سایتم می خواهم استفاده کنم. زمانی که در صفحه اصلی قرار می دهم با 1 ستون و 4 سطر کل قالب را به هم می ریزد اما زمانی که در صفحات دیگر با 4 ستون و 1 سطر در یک موقعیت خاص استفاده می کنم مشکلی بوجود نمی آورد. در حال حاضر در صفحه اول از show news sp2 استفاده میکنم که یک مقدار سنگین است. اگر دوستان می تونن راهنمایی کنن آدرس صفحه اول www.yadetouneh.ir آدرس صفحه درست www.yadetouneh.ir/kitchen نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 94 با سلام دوستان عزیز لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه از ماژول bt content slider برای سایتم می خواهم استفاده کنم. زمانی که در صفحه اصلی قرار می دهم با 1 ستون و 4 سطر کل قالب را به هم می ریزد اما زمانی که در صفحات دیگر با 4 ستون و 1 سطر در یک موقعیت خاص استفاده می کنم مشکلی بوجود نمی آورد. در حال حاضر در صفحه اول از show news sp2 استفاده میکنم که یک مقدار سنگین است. اگر دوستان می تونن راهنمایی کنن آدرس صفحه اول www.yadetouneh.ir آدرس صفحه درست www.yadetouneh.ir/kitchen دوستان نظری ندارن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر