عشوری 0 ارسال شده در مهر 94 با سلاممن میخواهم طراحی سایت یاد بگیرمکمی php کار کرده امیکی از دوستان پیشنهاد کرد که با جوملا کار کنماما نمیدانم از کجا شروع کنملطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) با سلام من میخواهم طراحی سایت یاد بگیرم کمی php کار کرده ام یکی از دوستان پیشنهاد کرد که با جوملا کار کنم اما نمیدانم از کجا شروع کنم لطفا راهنمایی کنید سلام ابتدا باید به html - php تسلط داشته باشید اگر انگلیسی هم بدانید که چه بهتر css- جاوا و جی کوئری هم باید آشنایی داشته باشید خلاصه کنم باید برنامه نویس تسلط داشته باشید با سیستم جوملا هم باید اشنای کسب کنید منتظر نظر دیگر فرومی ها باشید ویرایش شده مهر 94 توسط mehdininja 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 با سلام من میخواهم طراحی سایت یاد بگیرم کمی php کار کرده ام یکی از دوستان پیشنهاد کرد که با جوملا کار کنم اما نمیدانم از کجا شروع کنم لطفا راهنمایی کنید آموزش 10 قسمتی جوملا 3 رو مشاهده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر