minizoro 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من یه کامپوننت مناسب از جوملا دات آی آر پیدا کردم و لوکالی نصب و تست کردم خیلی خوب جواب داد اما موقع نصب رو سرور این ارور رو داد: لطفا کمک کنید آخه من نمیدونم choose file رو میزنم دقیقا مثلا کارهایی که تو لوکال میکردم ... ولی این ارور میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 سطح دسترسي پوشه ها رو تنظيم كنيد.اين خطا ميگويد نميتواند پوشه را ايجاد كند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزیز به جومینا خوش اومدید. ایام فاطمیه رو به شما تسلیت میگم. خب : شما یه لطف کنید قوانین انجمن رو یه مطالعه نمایید. حالا میرسیم سر مشکلتون: در این مورد بار ها در انجن بحث شده. شما باید جستجو میکردید. پاسخ: لینک زیر رو ببینید و تمام جوانب رو رعایت نمایید مشکلتون حل میشه. http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=282&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
minizoro 0 ارسال شده در فروردین 90 بله متوحه هم دوست عزیز ولی گشتم چیزی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 شما لینک بالایی رو که بهتون دادم دیدید؟ دوست من اگه نتونستید درستش کنید مشخصات هاست و جوملاتون رو برام تو پیغام خصوصی بفرستید تا براتون درستش کنم. موفق باشید یا فاطمه(س) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در خرداد 91 سطح دسترسي پوشه ها رو تنظيم كنيد.اين خطا ميگويد نميتواند پوشه را ايجاد كند. سلام، سطح دسترسي پوشه ها را چطوري مي شه تغيير داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام قبلا بحث شده / سرچ کنید @ پرمیژن ها زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان اين مشكل را من تونستم رفع كنم، اشكال در پيكربندي فايل configuration.php هست فايل فوق را باز كنيد و از داخل كد ها متغيير var $log_path و var $tmp_path را پيدا كنيد و با كد زير جايگزين كنيد. var $log_path = './logs'; var $tmp_path = './tmp'; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر