pooyan.mirbaha 0 ارسال شده در مهر 94 سلام....سایت من دو سه روزه که باز نمیشه... نمیدنم مشکل از کجاست....فقط صفحه سفید میاد... اینم آدرس سایته www.samamsystem.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در مهر 94 سلام....سایت من دو سه روزه که باز نمیشه... نمیدنم مشکل از کجاست....فقط صفحه سفید میاد... اینم آدرس سایته www.samamsystem.com دوست عزیز لطفا اپدید کنید. انتخاب قالب درست انجام دهید. احتمالا مشکل از فایل قالب داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 94 سلام....سایت من دو سه روزه که باز نمیشه... نمیدنم مشکل از کجاست....فقط صفحه سفید میاد... اینم آدرس سایته www.samamsystem.com نمایش خطا ها را فعال کنید . اگر سایت بالا نمی اید از فایل configuration.php اقدام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan68 0 ارسال شده در مهر 94 با سلام من کدهای فایل configuration.php روکپی کردم و فایل رو پاک کردم بعد از اون یه فایل دیگه به همین اسم ایجاد کردم و اون اطلاعات رو داخلش ریختم الان هر کاری میکنم سایت هیچی نمایش نمیده و صفحه سفید میاد کسی میتونه راهنمایی م کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 در فایل configuration.php مقدار متغیر error_reporting رو برابر maximum قرار بدید تا ارور در سایت نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan68 0 ارسال شده در مهر 94 در فایل configuration.php مقدار متغیر error_reporting رو برابر maximum قرار بدید تا ارور در سایت نمایش داده بشه جناب قاسمی تشکر از راهنمایی تون این ارور رو داده: Warning: require_once(/home/hoda/domains/a-hoda.com/public_html/administrator/components/com_banners/helpers/banners.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hoda/domains/a-hoda.com/public_html/modules/mod_banners/mod_banners.php on line 18 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/hoda/domains/a-hoda.com/public_html/administrator/components/com_banners/helpers/banners.php' (include_path='.:/usr/local/php-5.3/lib/php') in /home/hoda/domains/a-hoda.com/public_html/modules/mod_banners/mod_banners.php on line 18 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan68 0 ارسال شده در مهر 94 البته یه مطلبی رو هم لازمه بگم که چند روز پیش مجبور شدم دامنه رو از org به .com تغییر بدم فک میکنم دلیل اصلی ش همین باشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر